Лека атлетика, щафетни игри и зумба в Декатлон!

5 ноември 2014 г.

Както обещахме, всеки уикенд нашият Отбор на Декатлон ще дава всичко от себе си да има безплатни седмични събития във всичките ни обекти в страната. Тази събота продължаваме - разберете какво събитие предстои в любимия Ви Декатлон и бързо се приготвяйте да го посетите! 

Декатлон Подуяне, 8.11., събота, 12:00 - 13:30 ч. - Щафетни игри

DSCN5964

Второто издание на щафетните игри за купата на Декатлон, под надслов "Мама, татко и аз", продължи през ноември с първата им част в Декатлон Витоша. Отбор "Мускулите" сразиха конкуренцията не с мускули, а с техничност, и събраха най-много точки в състезанията, с което грабнаха и купата на Декатлон. Тази събота, 8.11., от 12:00 ч. предстои игрите за купата на Декатлон да се състоят в Декатлон Подуяне. А това може да значи само едно - със сигурност ще падне голям смях и забавление! Не забравяйте, че всеки отбор ще отнесе награда след състезанието, независимо от постижението си. Ето защо очакваме да регистрирате отборите си с минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпращайте името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл bgkarta@decathlon.com. Носете на място и Вашата карта Декатлон - с нея ще отбелязваме кой отбор участва и ще раздаваме наградите след това. Ако все още нямате такава, може да си извадите на място за няколко минути - напълно безплатно. Програмата на игрите е следната:

    • 12:00 ч. – Регистрация в Декатлон Витоша
    • 12:30 ч. – Старт на игрите
    • 13:30 ч. – Финал на игрите
    • 13:40 ч. – Награждаване

Декатлон Витоша, 8.11., събота, 12:00 - 13:00 ч. - Открита тренировка по лека атлетика за деца

Junior 12

Школата по лека атлетика "Дарко Тийм" гостува в Декатлон Витоша в събота, 8.11., от 12:00 ч., за да направи открита тренировка за малките спортисти. Леката атлетика за деца е разработена по специална програма на Международната федерация по лека атлетика, която цели да привлече децата към този популярен спорт с традиции по света и в България. Децата могат да очакват разнообразна тренировка, включваща основните елементи на леката атлетика - спринт, бягане с препятствия, скачане и още изненади. А ако сте присъствали на Sofia Morning Run, то детското състезание също беше организирано от Дарко Тийм. Може да си припомните за него тук. Очакваме ви!

Декатлон Варна, 8.11., събота, 12:00 - 13:о0 ч. - Зумба

ZUMBA

Зумба е не просто фитнес тренировка, зумба е истинско преживяване! След като проведохме анкети сред нашите клиенти във Варна, установихме, че зумба е наистина обичан от варненци спорт и решихме, че ще ви зарадваме с безплатна тренировка само тази събота от 12:00 ч. в Декатлон Варна. Тренировката е подходяща за всички, които обичат танците и фитнеса и най-вече - купона, който се получава по време на зумба тренировките! Очакваме малки и големи в Декатлон Варна - носете само Вашите карти Декатлон, бъдете спортно облечени и в добро настроение! Ако нямате карта Декатлон, може да си извадите такава на място напълно безплатно.

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 18 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 18 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 18 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 18 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 18 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 18 март 2024

Loading...

Loading...