Балет, тестване на фоумролери и детско парти

16 февруари 2016 г.

Предстоящият уикенд е пълен с нови събития. Ще представим балета на най-малките и за първи път ще направим тестинг събитие, в което ще Ви покажем фоумролера - продукт, подходящ за всеки човек, с който можете да подготвите или отпуснете мускулите си преди/след тренировка. За най-малките ще има и детско парти. Подробностите вижте по-долу в блога. 

Декатлон Пловдив, 20.02., събота, 17:00 - 18:00 ч. - тестване на фоумролери с Ясен Крайчев

active sport body homme AH15

Фоумролерът е уред, направен от монолитно парче твърда пяна или от пластмасов тубус, покрит с пореста материя, която може да бъде оформена на вълнички/топчета. Полезен е не само за спортуващи, но и за хора, работещи зад бюро и на компютър по цял ден (каквито сме почти всички). С него спортистите могат да подобрят представянето си, а обикновените хора да подобрят стойката си и да се избавят от болки в гърба и врата. Често обаче не знаем какви упражнения да правим с фоумролера и как точно да ги изпълним. Ето защо този уикенд ни гостува Ясен Крайчев - създател на блога silenbg.com, в който пише за тренировки, хранене и възстановяване. Ясен сам ни предложи да направи това събитие, за да сподели опита си с този изключително полезен уред. Малко първоначална полезна информация за фоумролера можете да откриете в блог поста на Ясен по темата тук. Ако искате да се включите в събитието, елате директно на място в 17:00 ч. тази събота, 20.02.

Декатлон Пловдив, 21.02., неделя, 11:30 - 12:30 ч. - първи стъпки в света на балета

Неделният ден ще предложи на малките ни почитатели от 4 г. нагоре да направят първите си стъпки в света на балета със студио DS Magnifiquе. Създадено с цел да допринася за изкуството и културата в града, танцовото студио DS Magnifiquе предлага занимания с високо квалифицирани млади преподаватели, които възпитават у своите възпитаници любов към изкуството и развиват талантите им. По време на открития урок в Декатлон Пловдив, децата ще научат основните позиции в балета, а в края на събитието от студиото са подготвили и изненада за един от участниците, който ще изтеглим на случаен принцип след урока. Регистрирайте се за безплатно участие с Вашата карта Декатлон!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Подуяне, 20.02., събота, 11:00 - 12:00 ч. - класически балет за деца

oct 2012 (1)

Балетно събитие ще има и за малчуганите в Декатлон Подуяне в събота! Преподавателите от клуб Елиас ще запознаят най-малките с балета, ще им покажат някои упражнения от класическия екзерсис, а родителите могат отсега да се запознаят и с нашите продукти за балет на Domyos. За безплатно участие можете да се регистрирате по-долу.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Витоша, 21.02., неделя, 13:30 - 14:30 ч. - детски спортен купон с Малчуган Великан

Vitosha

В неделя малчуганите в Декатлон Витоша ще могат отново да играят с аниматорките на Малчуган Великан! Събитието е без предварителна регистрация!

Последно от Decathlon

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...