Декатлониада – цял ден спорт и забавления!

8 септември 2014 г.

Училището наближава, а всички деца, които обичат и да спортуват, вече нетърпеливо потропват с краченце и гледат с очакване мама и тате, за да им кажат кога най-после ще започнат тренировки по любимия си спорт. Сигурни сме обаче, че не само дечицата чакат с нетърпение това, а също и по-големите каки, батковци, мами, лели, чичовци и татковци! На 14.09. ще ви дадем възможност да пробвате най-различни видове спорт в един ден и в двата ни магазина в София – Декатлон Подуяне и Декатлон Витоша! Вижте какви са те и каква ще е програмата в поста по-долу.

На 14.09. ще се развихри истинска спортна олимпиада в Декатлон с най-различни видове спорт! В унисон с мисията ни да правим спорта достъпен за всеки човек, сме подготвили невероятни спортни преживявания за малки и големи.

Ето и подробната програма за 14.09:

Декатлон Подуяне, 14.09, 10:30 – 19:00 ч.

2014-09-dktl.png

10:30 – 11:30 – загрявка за цялото семейство с United Sports Club София и FitKids. Съвместната игра между родители и деца е много повече от едно забавление – тя заздравява връзките в семейството, децата развиват много по-голяма увереност, а родителите имат възможност да наблюдават динамиката в развитието на детето си. За всяко дете гордостта в очите на родителя е безценна награда. Спортната загрявка с United Sports Club и FitKids е предназначена за родители и деца, които заедно да преоткрият спорта. Малки и големи приятели на спорта заедно ще учат нови двигателни умения, подходящи за тяхната възрастова група. Ще вземат участие в упражнения и спортни игри като бейзбол, стрйит хокей и др.

11:00 до 19:00  – катерене с Боулдърленд. На 14.09. нашите партньори от Боулдърленд отново ще са в Подуяне с невероятната си мобилна стена за катерене. Тук може да си припомните какви са ползите от катеренето за всеки човек, независимо от възрастта му.

11:30 – 13:30 – скаутско парти с Малчуган Великан. За най-малките ни спортни ентусиасти отново ще имаме страхотна веселба със скаутските игри на аниматорите от Малчуган Великан. Припомнете си какъв купон беше с тях тук и се подгответе за приключение на 14.09.!

16:00 – 18:00  – лечебно изправителна гимнастика с АСЕМ груп. Тежките раници, прегърбените дечица на чиновете в училище – всичко това може да доведе до нежелани гръбначни изкривявания, които терапевтите от АСЕМ груп знаят как да предотвратят с прекрасен сет от забавни упражнения с топки, ластици и постелки – полезни за гръбначния стълб и лесни за изпълнение.

18:00 – 19:00 - велосъстезание пред магазина с Green way. Нашите приятели от сдружение Зелен път са подготвили страхотно състезание за малките колоездачи. Заповядайте с децата и техните колела и спечелете награди!

Декатлон Витоша, 14.09, 10:30 – 18:00 ч.

dktl2

10:30 – 12:00 – стрелба с лък - открит урок със спортен клуб Робин Худ. След огромния интерес към стрелбата с лък при предното гостуване на спортен клуб Робин Худ, ги поканихме отново при нас, за да може още повече любители с точен мерник да се насладят на усещането да уцелят десятката!

11:30 – 13:00 – скаутски игри с  Малчуган Великан. Този път забавленията ще са за малки И големи! Така че настройте се състезателно и спортсменски и заповядайте!

13:30 - 14:30 - демонстрация и открит урок по капоейра с Cordao di Ouro. Бразилското бойно изкуство, съчетаващо музика, танц и бойни техники, е едновременно красиво, завладяващо и изключително забавно и технично. Всеки желаещ да опита ще може да се включи!

16:00 – 17:00 – карате демонстрация и открит урок със спортен клуб Budo. Съществуващ от 5 години, карате клуб Будо вече може да се похвали с невероятни постижения - Световна и Европейска титла и присъствие на почетната стълбичка на всяко едно международно или национално състезание. За това свидетелстват и 70-те медала, спечелени само през 2013 година! В Декатлон спортен клуб Будо ще съчетае демонстрация с открит урок - желаещите да направят първи стъпки в карате ще могат да опитат, а всички ще могат да видят невероятна демонстрация на умения, техника и сила, класирали спортистите на клуб Будо на челните места в топ състезанията по света и у нас!

17:00 - 18:00 - урок по бадминтон с Александър Пешев. С дългогодишен опит в бадминтона, Александър Пешев е треньор в клуб Академик до 2011 г., но днес не спира да се занимава и да помага на всички, които обичат да играят бадминтон. Той ще бъде отново в Декатлон Витоша на 14.09., за да посъветва всички любители на бадминтона как да подобрят техниката си и къде да тренират.

А през целия ден ще има и батути, тенис на маса и още спортно оборудване на свободно ползване!

Последно от Decathlon

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 19 март 2024

Loading...

Loading...