Елате на детско бягане и урок по фехтовка този уикенд!

2 август 2016 г.

Лятото е в разгара си, затова сме готови да го разнообразим с още събития по морето и не само! Този уикенд организираме специално детско бягане в Морската градина във Варна, урок по фехтовка в Пловдив, а в София очаквайте спортната зона на Декатлон в сърцето на града. Вижте всички подробности по-долу, очакваме ви с нетърпение!

Детско бягане на Decathlon и iRun в Морската градина на Варна - 06.08., събота, 10:00 ч.

detsko_decathlon

За втора поредна година организираме страхотно детско бягане за малчуганите с нашите партньори от iRun.bg! Дистанциите са:

  • 10:00 - деца до 5 г. - 500 метра
  • 10:30 - деца от 5 до 14 години - 2 км.
Бягането с най-малките спортисти ще започне в 10:10, а в 10:30 ще бъде стартът на каките и батковците, които ще трябва да преминат 2 км (до Пантеона и обратно). Стартът е на Слънчевия часовник под Фестивалния и Културен Център (ФКЦ), Морска Градина Варна.

Заповядайте на място в 10:00, за да вземете своя стартов номер, с който ще участвате в томбола със страхотни награди! За всички деца на старта ще има допълнителни спортни атракциони и спортни игри!

УЧАСТИЕТО Е БЕЗПЛАТНО!

Декатлон Пловдив, 06.08., събота, 10:30 - 11:30 ч. - открит урок по фехтовка

FSC-Plovdiv

Съботният ден тази седмица ще посветим на интересен урок по фехтовка заедно с Фехтовален клуб Пловдив. Освен професионална демонстрация, треньорите от клуба ще Ви дадат възможност да направите първите си стъпки със сабя или рапира в ръка. Клубът освен това набира нови попълнения, затова не пропускайте да се включите, за да разберете как може да започнете да тренирате този така интересен спорт, датиращ още от Средновековието и Ренесанса. Участието е напълно безплатно и без предварителна регистрация - заповядайте в Декатлон Пловдив в събота от 10:30 ч. Събитието е подходящо за деца над 7 години и възрастни.

ОЧАКВАЙТЕ: Декатлон се включва във фестивала София диша от 14.08. до края на август

cover_fb

Фестивалът за градска култура "София диша" тази година отново ще даде възможност на жителите и гостите на София да преоткрият града, като превърнат централни софийски улици в пешеходни зони, изпълнени със събития, културни и арт зони, базари, а тази година - и спортна зона, в която Декатлон е основно действащо лице! Очаквайте всяка седмица нашите спортни събития, сред които сме предвидили щафетни игри, гимнастика, тенис на маса, бадминтон, катерене и много други! Ще можете и да се отбиете на нашия щанд, за да тествате продуктите ни и да откриете иновациите, които предлагаме.

Последно от Decathlon

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 23 март 2024

Loading...

Loading...