Тази седмица: спорт с кучета, художествена гимнастика и денс йога

6 март 2017 г.

Седмичните ни събития след празничния уикенд са повече от интересни - ще можете да научите как да спортувате с Вашето куче по време на урока ни по мъшинг (спорт с кучета), да се включите в урок по художествена гимнастика в София, а в Пловдив да опитате денс йога. Нужно е единствено да се регистрирате предварително - очакваме Ви!

Декатлон Витоша, 12.03., неделя, 12:00 - 13:00 ч. - Мъшинг (спорт с кучета)

img_0095.jpg[-1_-1xoxar]_cropped

Тази неделя Ви каним да се включите в събитието ни заедно с Клуб Мъшинг България, който популяризира спорта с кучета. По време на събитието ще научите какво представлява мъшинг спортът, кой може да го практикува, с какви кучета може да се практикува и какво е необходимо като екипировка за кучетата и съответно за хората. При мъшинга няма изискване в големината и породата на кучетата, напротив - всеки притежател на домашен любимец може да излезне сред природата и да потренира заедно с кучето си. Ще научите също как да подходите към обучението на кучето и съвместното спортуване и ще се запознаете с дисциплините каникрос (бягане на човек с куче), догтрекинг (ходене на човек с куче) и байкджоринг (каране на колело с куче). Събитието е подходящо за деца и хора от всички възрасти и е без предварителна регистрация! С цел оптимално провеждане и безопасност, ще се осъществи само с обучените кучета на СК Мъшинг България. 

Декатлон Подуяне, 12.03., неделя, 11:30 - 12:30 ч. - художествена гимнастика

2016-12-poduyane-1024x683.jpg

Тази седмица ще имате възможността да присъствате на открит урок по художествена гимнастика с Александра Стефанова. Тя е бивша състезателка по художествена и естетическа гимнастика. Носителка на множество призови награди, включително и от световни първенства. Урокът ще започне с кратка демонстрация, след това ще продължи с упражнения за начинаещи. Очакваме вашите предварителни регистрации!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Пловдив, 11.03., събота, 11:30 - 12:30 ч. - денс йога

yoga_cropped

Тази седмица Смарт Студио Камато отново са с Декатлон Пловдив с открита практика по Dance Yoga. Cтaтичнaтa йoгa (xaтxa-йoгa) нe изиcĸвa oт изпълнитeля нeoбичaйнa издpъжливocт. Mнoгo xopa обаче са по-aĸтивни и нe мoгaт дa зaдъpжaт cвoята концентрация върху едно нещо твърде дълго време. Зa тaĸивa xopa, жeлaeщи пълнoцeннo дa ce зaнимaвaт c йoгa, Dаnсе уоgа e нaй-oптимaлният избop. Уcилиятa, нacoчeни ĸъм ĸoopдинaциятa нa движeниятa c дишaнeтo, мaĸcимaлнo oптимизиpaт paбoтaтa нa мoзъчнитe yчacтъци, xapмoнизиpaт eнepгийнитe пoтoци и дoвeждaт чoвeĸ дo вътpeшeн бaлaнc. Включете се напълно безплатно - единствено е нужно да се регистрирате предварително по-долу:

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Последно от Decathlon

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 16 март 2024

Loading...

Loading...