Пилатес и спортно катерене

14 март 2017 г.

Този уикенд Ви предизвикваме да опитате пилатес в Пловдив и спортно катерене в зала в София! Събитията са с безплатно участие - нужно е единствено да се регистрирате предварително. Не пропускайте да се раздвижите и този уикенд - вижте къде и как да се включите по-долу в поста. 

Ексклузивно събитие София: Спортно катерене в зала Gravity, 18.03., събота, 12:00 - 16:00 ч.

escalade_enfant_choual_leshouches06.jpg[-1_-1xoxar]

Aко сте напълно начинаещи в спортното катерене или имате известен опит, но и какво още да научите, заповядайте на безплатния урок по спортно катерене с инструктор в зала Gravity на 18.03., събота. Ето и всички детайли:

  • За кого е подходящо? За всички възрасти, като децата следва да са на възраст 5+ години
  • Кога ще се проведе? В 4 групи между 12:00 и 16:00 ч. Във всяка група могат да участват хора от различна възраст до 20 души.
  • Къде се намира залата? Залата се намира в спортен комплекс Бонсист, Студентски град, карта ТУК
  • Как да се облека? Много е важно да сте в спортно облекло, което да е достатъчно удобно, както и с най-обикновени гуменки с тънка равна подметка или със собствени еспадрили. Предупреждаваме Ви, че в катеренето е изключително важно с какви обувки сте, така че се съобразете с изискването по-горе. В никакъв случай не носете обувки с грайфер, с дебели подметки, токове, ботуши. Необходимо е обувките, с които ще се катерите, да са чисти, т.е. да не идвате с тях отвън.
  • Ще има ли осигурена екипировка? Да, за събитието са осигурени въжета, седалки и всичко необходимо за начинаещия катерач. Единствено Ви молим да дойдете с подходящи обувки, както сме посочили по-горе. 
  • Предварителната регистрация е задължителна - молим Ви да я направите през формата за регистрация по-долу. След записване, ще се свържем с всички участници за потвърждение и ще изпратим разпределението по групи един ден преди събитието. Молим да имате предвид, че записвайки се, директно получавате възможност за участие. Ако решите да не дойдете и не ни предупредите, лишавате други хора от тази възможност. Разчитаме на Вашето отговорно отношение!

>РЕГИСТРАЦИЯТА ПРИКЛЮЧИ, ВИЖТЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО ПО ГРУПИ ПО-ДОЛУ (кликнете върху изображението, за да го видите в по-голям размер):

schedule_climbing

Декатлон Пловдив, 18.03., събота, 11:30 - 12:30 ч. - Пилатес

ts be zen gris+pant bordeaux yoga[8341299.8341343]tci_scene_a01-008.jpg[-1_-1xoxar]

Методът „Пилатес“ е идеален избор за поддържане на форма – укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото. Заповядайте на откритата тренировка на инструктора по пилатес Гергана Колева, която ще проведем тази събота!
Този вид гимнастика развива гъвкавостта на тялото, повишава мускулния тонус, контролира стреса, поддържа доброто настроение и радостта от живота. Упражненията се изпълняват бавно и със специално внимание върху дишането и концентрацията на мисълта, само по веднъж, в определен брой повторения, а не в серии, както е при другите видове гимнастики. Движенията изглеждат прости, но за да ги изпълнявате „чисто“ се изисква максимална сила в мускулите и желязна концентрация на ума.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Последно от Decathlon

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...