Super Jump с батути в Декатлон Варна!

22 октомври 2014 г.

Кога за последно скачахте на батут? А знаете ли, че скачането на батут в съчетание с подбрани лесни движения се превръща в страхотна тренировка за деца и възрастни? Тази събота, 25.10., в Декатлон Варна ще може да се убедите в това, като се включите в безплатния урок по Super Jump с  клуб Огледало! Стартираме в 12:00 ч., а вие не забравяйте да се регистрирате. Научете как в поста по-долу.

Super Jump в Декатлон Варна, събота, 25.10., от 12:00 ч.

DSC_0167


Има някаква особена притегателна сила между батутите и децата - очите им светват, ръчичките инстинктивно се протягат, а крачетата започват да се движат устремено към целта, докато малките герои не се покатерят върху батута. Оттам нататък вече целта е постигната и започва радостно подскачане, придружено от смях и липса на каквото и да е омръзване и умора. Когато през лятото организирахме събитието "Аз обичам да спортувам с Декатлон" в Морската градина, батутите бяха непрекъснато пълни с малки и големи, които неспирно подскачаха и се радваха на живота. Решихме да повторим тази радост заедно с клуб Огледало в Декатлон Варна тази събота, 25.10., от 12:00 ч. Класът по Super Jump включва подскачане върху батут в съчетание с леки упражнения, като всичко това се случва по изключително забавен и зареждащ начин. Ако искате да се включите, молим ви да се регистрирате предварително, като ни пишете на имейл: bgkarta@decathlon.com, и ни изпратите номера на Вашата карта Декатлон, имената и годините си. Не забравяйте да носите картата си Декатлон на място, а ако нямате такава, може да си издадете онлайн или в магазина - тя е напълно безплатна и ще Ви улеснява да се регистрирате и за бъдещите ни събития! 

DSC_0163

Мисията на клуб Огледало е да предостави възможност на всеки човек да се занимава със спорт, фитнес и танци. Ето защо възможностите там са безкрайни - от аржентинско танго до български народни танци, от йога до фитнес с елементи на бойни изкуства. Повече може да научите на техния сайт

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно и е подходящо за деца и възрастни. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...