Троен спортен уикенд - спортно парти, Insanity фитнес и футбол

8 октомври 2014 г.

Седмичните безплатни спортни събития идват в Декатлон Варна! Първото ни събитие там ще бъде още тази събота (11.10.) от 11:30 ч. и ще предложи невероятно забавления за всички малки спортисти – организирали сме им спортни игри с аниматорите на "Парти Джак", музика и изобщо голям купон. В София пък фитнес маниаците ще могат да изпробват една истински „нечовешка” тренировка по Insanity в Декатлон Витоша в събота (11.10.), в която само за 30 мин. могат да тестват пределите на издръжливостта си. А в неделя (12.10.) в Декатлон Подуяне предстои урок по футбол! Научете повече в поста ни по-долу.

Декатлон Варна

106275 103735 WARMY

След шеметното откриване на Декатлон Варна през юни, варненци имаха възможност да участват в „Аз обичам да спортувам” в Морската градина, където събрахме над 10 вида спорт в едно събитие, както и да спечелят безплатни пасове за горското бягане на iRun.bg през септември. Сега е време да продължим със събитията, затова още в събота, 11.10., от 11:30 ч. в Декатлон Варна на бул. Вл. Варненчик 268 сме подготвили спортни игри и истински купон с аниматорите на "Парти Джак" – специално за малките спортисти. Те ще могат да премерят сили в различни спортни игри – дърпане на въже, скачане в чували и какво ли още не. Участието е безплатно за всички, като единственото условие е да дойдете с усмивки на лицата!

Декатлон Витоша

01_Domyos_0044+NEW FOND

На 11.10., събота, от 12:00 ч. в Декатлон Витоша фитнес феновете ще могат да тестват възможностите си в една 30-минутна тренировка по Insanity - най-новата фитнес “лудост”, покорила Америка. Insanity е максимално интензивна, интервална тренировка, при която трениращият поддържа относително ниско темпо за известен период от време, последван от кратък период на максимално интензивно изпълнение на същото упражнение. Най-същественото е, че дори начинаещи могат да се включат, защото всяко упражнение може да се изпълнява според индивидуалните възможности, за което ще помогнетреньорът Иван Германов от "Dancing Time".

Декатлон Подуяне

IMG_0116

The name of the game… FOOTBALL! Спорт с безбройни фенове, религия за цели държави - футболът е цяла индустрия, която обединява фенове на спорта от всички страни и континенти. В неделя, 12.10., в Декатлон Подуяне от 11:00 ч. ще имаме безплатен урок за начинаещите футболни фенове – те ще могат да дриблират, да пробват някои трикове, които треньор Радой Маринов от ФК "Интернационал" ще им покаже, и ще научат повече за добрата футболна техника. Заниманието ще бъде вътре в магазина на пистата за тротинетки директно срещу входа и ще продължи до 12:30 ч. Елате спортно облечени и в добро настроение!

Последно от Decathlon

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...