Турнир по тенис на маса, спортна и художествена гимнастика в Декатлон

25 ноември 2014 г.
A3.leaflet.print-page-001

Тази събота празнуваме първия рожден ден на Декатлон Подуяне! По този повод предстоят много изненади в магазина - двойно повече точки за лоялност, турнир по тенис на маса за младежи и възрастни, както и сутрешна изненада за първите клиенти в събота и неделя. В Декатлон Витоша пък ви очаква вълнуваща демонстрация на най-малките шампиони по спортна гимнастика от гимнастическия клуб на НСА, последвана от открит урок по художествена гимнастика с Биляна Проданова. Ето и подробности:

Декатлон Подуяне, събота, 29.11., 11:30 - 15:00 ч. - турнир по тенис на маса за младежи и възрастни

G78Q1186

По повод първия рожден ден на Декатлон Подуяне сме подготвили турнир по тенис на маса за младежи над 16 г. и възрастни с много награди! Сигурни сме, че след турнира във Варна, софиянци нямат търпение да се изявят и да покажат своите умения в този така популярен спорт. Ето защо сме ангажирали професионални съдии и организатори от клуб 88, както и фотограф, който да запечата триумфа на участниците! Предварителната регистрация за турнира е отворена до петък, 28.11., 17:00 ч. на имейл bgkarta@decathlon.com - изпратете ни име и фамилия, години и номера на картата Ви Декатлон. Ако нямате карта Декатлон, може да си извадите онлайн или на място в магазина напълно безплатно! След упоменатия срок ще можете да се регистрирате директно на място в Декатлон Подуяне. Молим Ви да бъдете там навреме!

Ето и програмата:

  • 11:30 - 12:00 ч. - Регистрация с карта Декатлон и теглене на жребий за мачовете - молим Ви до 11:30 ч. да сте там, за да Ви включим в жребия!
  • 12:00 - 15:00 ч. - Разиграване на мачовете
  • 15:00 - 15:15 ч. - Награждаване

Декатлон Витоша, събота, 29.11., 12:00 - 13:00 ч. - спортна и художествена гимнастика

gymnastics

Тази събота ще Ви представим два от спортовете с дългогодишни традиции в България - спортна и художествена гимнастика. Малките шампиони от Гимнастическата школа на НСА, които съвсем наскоро грабнаха 13 медала на Международно състезание по спортна гимнастика "Л. Солачки", ще бъдат в Декатлон Витоша от 12:00 ч. в събота, 29.11., за специална демонстрация! Техният треньор Емил Стоименов ще бъде на разположение на всички родители, чиито дечица проявяват интерес да се запишат да тренират. "С изграждането на здраво, красиво, гъвкаво и силно тяло, подкрепено с голяма воля за успех, гимнастиката може да се нарече универсален спорт, защото дава прекрасен старт на едно дете във всяка насока. Най-подходящата възраст за започване е възможно най-рано - още след четвъртата година, защото тогава децата най-бързо развиват физически качества и се учат на дисциплина и самоконтрол", споделя Емил. Веднага след демонстрацията на малките шампиони, Биляна Проданова и децата от Спортен клуб по художествена гимнастика към ЦСКА ще направят и открит урок по художествена гимнастика за малките момиченца, които винаги са мечтали да бъдат грациозни и пластични като Златните момичета! Очакваме Ви!

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...