Безплатни вело-уроци за малчуганите в Декатлон Подуяне

19 юни 2014 г.
Училището свърши, лятото започна, а заедно с него и спортът на открито. Този уикенд очакваме дъждът да спре и слънцето вече да се покаже, за да поспортуваме заедно с вашите малчугани и да се порадваме на топлите юнски лъчи. Ето защо ви каним да се позабавляваме през последните два уикенда на месец юни с безплатни вело-уроци за малките велосипедисти в Декатлон Подуяне!
2014-06-bike-lessons-blog-post.png

Детската велошкола на сдружение "Зелен път" с подкрепата на магазин Декатлон Подуяне ще организира безплатни уроци по колоездене в два последователни уикенда:

21 - 22.6.2014 и 28 - 29.6.2014 г. между 16:00 и 19:00 ч.

Уроците са предназначени за деца между 2 и 12 години и ще се проведат пред магазин Декатлон Подуяне - на бул. Владимир Вазов 31.

Единственото, което ще е необходимо, е детето да дойде със своето колело и, разбира се, с добро настроение и готовност за забавни приключения! За всичко останало ще се погрижим ние.
Нашите приятели от детската велошкола на сдружение „Зелен път” ще помогнат на всяко дете да научи важни уроци за правилното и безопасно колоездене и да сподели удоволствието от карането на колело с други малчугани в забавни състезания. С участието си децата ще развият грубите двигателни умения, баланса и координацията, напредвайки в прехода от велосипед с помощни колела към обикновен велосипед по безопасен и забавен начин.

Колоезденето е спорт, набиращ все повече почитатели дори сред най-малките. Специалистите са на мнение, че въртенето на педалите е едно от основните и най-важните упражнения, които стимулират координацията. Доказано е, че веднъж научило се да кара колело, детето няма да забрави никога това умение, като същевременно ще придобие самочувствие и желание да спортува, а всички ние знаем колко е полезен спортът, особено за децата. Колоезденето е един прекрасен начин малчуганите да бъдат по-здрави, по-жизнени и радостни; това е спорт, който могат да практикуват свободно в парка, на детската площадка, а дори и на чист въздух в планината. Карането на колело ни дарява с безброй положителни емоции – подарете на вашето дете това изживяване!

Image_7786
Очакваме ви през последните два уикенда на юни на детската площадка на магазин Декатлон Подуяне, която ще се превърне в забавен вело-кът. След успешното завършване на уроците, всяко дете ще получи грамота за постигнатия успех!

Заповядайте в Декатлон Подуяне да се забавляваме заедно!

Последно от Decathlon

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...