Този уикенд: Айкидо, зумба, лека атлетика, спортна акробатика и още събития!

20 февруари 2017 г.

Предстоящите почивни дни ще запълним отново със спортни активности! В Декатлон Витоша предстоят три събития в един ден - функционална тренировка, айкидо и лека атлетика за деца. Спортна акробатика пък ще можете да видите и пробвате в Декатлон Подуяне, а в Декатлон Пловдив ще се раздвижим със зумба. Не пропускайте да се регистрирате предварително - готови сме да Ви заредим с настроение!

Декатлон Витоша, 26.02., неделя, 12:00 - 13:00 ч. - Три спорта в един ден с клуб Run and Gain

2017-02-runandgain-1.png

Тази неделя ни гостуват клуб Run & Gain, които са подготвили три тренировки в часовия диапазон 12:00 - 13:00 ч.:

Функционална тренировка за младежи над 16 г. и възрастни

Функционалната тренировка, предвидена за младежи над 16 г. и възрастни, включва лека загрявка и комплекс от упражнения със свободни тежести, работа със собствено тегло, коремни преси, лицеви опори, различни типове напади, скокове на въже, работа с дискове и още много други упражнения. Редом с тях, треньорите ще следят за правилното изпълнение и ще Ви дават ценни индивидуални съвети, за да може да продължите да изпълнявате комплекса и у дома след тренировката. Водещият треньор Илиян Петров е носител на редица отличия от световни и европейски шампионати - можете да научите повече за него тук.

Айкидо - комбинирана тренировка за деца от 5 г. нагоре и възрастни

Айкидо е традиционно бойно изкуство, подходящо за хора от всякакви възрасти.  Айкидо е съвременна форма за развитие на духа и тялото, основаваща се на традиционните методи за самозащита на древните самураи. Целта на тренировката не e насилствено разрешаване на конфликти, а усъвършенстване на физическите и духовни качества на личността. Комбинираната тренировка по Айкидо за деца и възрастни ще бъде проведена от Сенсей Мирослава Карайотова, 2-ри Дан.

По време на тренировката ще бъдат показани основни айкидо техники от трениращите в Клуб Айки Рей Доджо София, в края на практиката ще има игри за малките участници и демонстрация.

Лека атлетика за деца от 5 - 12 г.

Тренировката ще започне със загрявка под формата на игра. Следват въвеждане в специалните бегови упражнения в атлетиката - състезания на 5-10м със стартове от различни позиции, щафетни игри, скокове от място с измерване. В заключителната част на тренировката ще завършим отново с интересни игри със състезателен характер. Водещ треньор  е Живко Петров, а повече информация за него ще орктиете тук.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК (важи за всички тренировки)

Декатлон Подуяне, 26.02., неделя, 11:30 - 12:30 ч. - Спортна акробатика

2014-09-24_d_enfant_14-008.jpg[-1_-1xoxar]

Заповядайте тази неделя на открит урок за начинаещи по акробатика със спортен клуб ЦСКА! Урокът ще започне с вълнуваща демонстрация, в която ще видите различни акробатични видове, а след това ще продължи с упражнения заедно с акробатите. Нужно е единствено да се регистрирате предварително. Очакваме ви!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Пловдив, 25.02., събота, 11:30 - 12:30 ч. - Зумба с Perfect Life

dance ss17 ts leg[8380053cc,8380061cc]tci_scene_01.jpg[-1_-1xoxar]

Клуб Perfect Life отново ни гостуват с тренировка по зумба! Ако сте готови да се забавлявате, да спортувате и танцувате на зареждаща музика, това е Вашето събитие! Можете да се запишете за безплатно участие във формата по-долу:

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Последно от Decathlon

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...