Този уикенд: Айкидо, зумба, лека атлетика, спортна акробатика и още събития!

Този уикенд: Айкидо, зумба, лека атлетика, спортна акробатика и още събития!
20/02/2017 DecathlonBG

Предстоящите почивни дни ще запълним отново със спортни активности! В Декатлон Витоша предстоят три събития в един ден – функционална тренировка, айкидо и лека атлетика за деца. Спортна акробатика пък ще можете да видите и пробвате в Декатлон Подуяне, а в Декатлон Пловдив ще се раздвижим със зумба. Не пропускайте да се регистрирате предварително – готови сме да Ви заредим с настроение!

Декатлон Витоша, 26.02., неделя, 12:00 – 13:00 ч. – Три спорта в един ден с клуб Run and Gain

runandgain

 

Тази неделя ни гостуват клуб Run & Gain, които са подготвили три тренировки в часовия диапазон 12:00 – 13:00 ч.:

Функционална тренировка за младежи над 16 г. и възрастни

Функционалната тренировка, предвидена за младежи над 16 г. и възрастни, включва лека загрявка и комплекс от упражнения със свободни тежести, работа със собствено тегло, коремни преси, лицеви опори, различни типове напади, скокове на въже, работа с дискове и още много други упражнения. Редом с тях, треньорите ще следят за правилното изпълнение и ще Ви дават ценни индивидуални съвети, за да може да продължите да изпълнявате комплекса и у дома след тренировката. Водещият треньор Илиян Петров е носител на редица отличия от световни и европейски шампионати – можете да научите повече за него тук.

Айкидо – комбинирана тренировка за деца от 5 г. нагоре и възрастни

Айкидо е традиционно бойно изкуство, подходящо за хора от всякакви възрасти.  Айкидо е съвременна форма за развитие на духа и тялото, основаваща се на традиционните методи за самозащита на древните самураи. Целта на тренировката не e насилствено разрешаване на конфликти, а усъвършенстване на физическите и духовни качества на личността. Комбинираната тренировка по Айкидо за деца и възрастни ще бъде проведена от Сенсей Мирослава Карайотова, 2-ри Дан.

По време на тренировката ще бъдат показани основни айкидо техники от трениращите в Клуб Айки Рей Доджо София, в края на практиката ще има игри за малките участници и демонстрация.

Лека атлетика за деца от 5 – 12 г.

Тренировката ще започне със загрявка под формата на игра. Следват въвеждане в специалните бегови упражнения в атлетиката – състезания на 5-10м със стартове от различни позиции, щафетни игри, скокове от място с измерване. В заключителната част на тренировката ще завършим отново с интересни игри със състезателен характер. Водещ треньор  е Живко Петров, а повече информация за него ще орктиете тук.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК (важи за всички тренировки)

Декатлон Подуяне, 26.02., неделя, 11:30 – 12:30 ч. – Спортна акробатика

2014-09-24_d_enfant_14-008.jpg[-1_-1xoxar]

Заповядайте тази неделя на открит урок за начинаещи по акробатика със спортен клуб ЦСКА! Урокът ще започне с вълнуваща демонстрация, в която ще видите различни акробатични видове, а след това ще продължи с упражнения заедно с акробатите. Нужно е единствено да се регистрирате предварително. Очакваме ви!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Пловдив, 25.02., събота, 11:30 – 12:30 ч. – Зумба с Perfect Life

dance ss17 ts leg[8380053cc,8380061cc]tci_scene_01.jpg[-1_-1xoxar]

Клуб Perfect Life отново ни гостуват с тренировка по зумба! Ако сте готови да се забавлявате, да спортувате и танцувате на зареждаща музика, това е Вашето събитие! Можете да се запишете за безплатно участие във формата по-долу:

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК