Време е за акробатика, спортни игри, бойни изкуства и катерене

Време е за акробатика, спортни игри, бойни изкуства и катерене
28/03/2017 DecathlonBG

Слънчевото време ни подканя все повече да спортуваме, а нашите събития се завръщат много скоро и във Варна! Тази седмица предстоят акробатика и спортни игри в София, бойни изкуства с уреди в Пловдив, а още следващият уикенд ще можете да се включите безплатно в уроци по катерене във Варна. Всички детайли вижте по-долу, запишете се и да се впускаме в спортни преживявания! 

Декатлон Витоша, 02.04., неделя, 15:00 ч. – Открита тренировка по спортна акробатика

DSCN0645

След като добихме основни умения в художествената гимнастика, сега се отправяме към спортната акробатика. Заповядайте тази неделя от 15:00 в Декатлон Витоша на открит урок за начинаещи със спортен клуб ЦСКА! Събитието ще включва демонстрация, а след нея ще можете да се включите в тренировката, за да се усетите какво е чувството да си истински акробат! Нужно е единствено да се регистрирате предварително. Очакваме ви!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Подуяне, 02.04., неделя, 12:00 – 13:00 ч. – Спортни игри за деца

Sofia-Poduyane

По повод Деня на шегата и съвсем не на шега тази неделя ще си припомним някои детски игри, ще се състезаваме и ще се забавляваме. Спортните аниматори – Никол, Люси и Аника -ще помогнат това да се случи и да завършим изминалата седмица заредени с добро настроение. Доведете малчуганите на едно истинско спортно забавление в Декатлон Подуяне! 

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Ексклузивно събитие в Пловдив, 02.04., неделя, 11:00 ч. и 12:45 ч. – Бойни изкуства с уреди в школа Да Дао Пловдив Център

mystical colors of nature

Тренировките по бойни изкуства имат изключителен ефект върху самоконтрола, баланса и цялостното физическо състояние на човека. Ето защо на 02.04. ексклузивното ни събитие в Пловдив ще бъде посветено на бойните изкуства с уреди, като тренировката ще бъде проведена от клуб Да Дао в една от техните школи. Ето в детайли всичко, което трябва да знаете:

  • Какво представлява тренировката? Тренировката включва загрявка, изпълнение на общи упражнения за баланс, координация, разтягане, изпълнение на техники с ръце и крака, тренировъчни уреди /лапи, щитове, дебел дюшек/.
  • За кого е подходящо? За деца и възрастни, като децата следва да са на възраст 5+ години. Тренировката е подходяща и за начинаещи, и за по-напреднали!
  • Кога ще се проведе? В 2 групи от 11:00 и от 12:45 ч. с продължителност 1.5 часа. Във всяка група могат да участват хора от различна възраст.
  • Къде се намира залата? Залата се намира във физкултурен салон на Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ (зад Съдебната палата), гр. Пловдив, ул. „Хан Кубрат“ № 15., карта ТУК
  • Как да се облека? Много е важно да сте в спортно облекло, което да е достатъчно удобно за динамична тренировка.
  • Предварителната регистрация е задължителна – молим Ви да я направите през формата за регистрация по-долу. Местата са ограничени! След записване, ще се свържем с всички участници за потвърждение и ще изпратим разпределението по групи един ден преди събитието по имейл, ще го обявим и във фейсбук страницата на Декатлон.
  • Молим да имате предвид, че записвайки се, директно получавате възможност за участие. Ако решите да не дойдете и не ни предупредите, лишавате други хора от тази възможност. Разчитаме на Вашето отговорно отношение!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК, групата за 11:00 ч. е вече запълнена

Ексклузивно събитие Варна, 09.04., неделя, 12:00 ч. и 18:00 ч. – Открити уроци по катерене в зала „Чудните скали“

varna

Спортните ни събития се завръщат във Варна! Първото за тази година събитие ще бъде на 09.04., неделя в зала за катерене „Чудните скали“. Заедно с тях организираме безплатни уроци по катерене в зала, като всеки е добре дошъл да се включи! Заповядайте във времевия диапазон 12:00 до 18:00 ч. – не е нужна предварителна регистрация. 

Адресът е ж.к. Бриз II, бивш плувен комплекс „Юрий Гагарин“, над бензиностанция „ОМВ“ – Чайка. Вижте къде точно се намира на картата ТУК