Запознай се с отбора - Александрина

22 февруари 2019 г.
2019-02-Banner.jpg

Александрина е един от ключовите съотборници в екипа на Декатлон. Винаги усмихната, енергична и готова да помогне, което я прави незаменима част от нашето семейство. Това е само една от многото причини да я помолим да сподели своята история в Декатлон.

Разкажи ни за теб и твоята позиция?

Аз съм Александрина. Или просто Алекс. Мечтател, оптимист, човек, който вярва в каузите, в това, че хубавата музика е най-добрата медицина и в това, че книгите са като тухлите, които градят успеха. Двете големи любови в живота ми са спортът и изкуството. И съм изключително горда от себе си, че някакси успявам да съчетая и двете и да им се отдам - ако не напълно, то поне задоволително. В Декатлон Витоша заемам позицията лидер на "Ракетни спортове и голф", а от началото на тази година съм и реферeнт за ракетни спортове за Декатлон България. Обичам всичко, свързано с работата ми и най-щастливите ми моменти са, когато съм с екипа, и заедно работим в посока на развитието на спортовете, за които отговаряме.

От колко време си в Декатлон?

В Декатлон съм от юни, 2015-та година, което прави 3 щастливи години и 5 месеца.

Каква е твоята история с Декатлон?

Започнах в Декатлон Витоша на 4-часов работен ден в сектор "Колективни, ракетни спортове и природа". Година и половина по-късно преминах в екип Комуникации. Така имах възможност да опозная компанията от всички ъгли. През юли 2018-та година поех лидерството на сектор "Ракетни спортове и голф". Тогава екипът се състоeше само от мен и още един спортен лидер, но бързо успях да сформирам страхотен екип и в момента за развитието на ракетни спортове в Декатлон Витоша се грижат цели 5 мотивирани млади спортуващи.

Какво обичаш в Декатлон?

Възможностите. Спортът. Отборът. Енергията. Идеята. Каузата. Целта. Продуктите. Харесвам това, че ако искаш, можеш да стигнеш далече, близо до финиш линията, че и отвъд нея. Можеш да развиеш себе си и идеите си в компанията, и единственото, което ти е нужно, е желанието.
2019-02-Img2.jpg

Имаш ли интересна история с потребител?

Имам много и различни истории. Най-интересните от тях са свързани с тениса. Работата в ателието, където сервизираме ракетите, води до по-задълбочена комуникация с клиентите. Често клиентът предпочита да изчака, докато наплета ракетата му и през това време си говорим за тенис, за любимите ни тенисисти, кордажи, стил на игра. Така научавам много за тях и печеля доверието им. Често се случва да ме потърсят за съвет. Един човек, който живее в Скопие, всеки път, преди да пътува към София, ми пише дали ще бъда в магазина и дали ще имам възможност да наплета ракетата му. Наистина е страхотно, когато някой ти има такова доверие!

Разкажи ни история със съотборниците си?

Хиляди! Не мога да се спра само на една! Истината е, че екипът е основната причина толкова много да обичам работата си. Спомням си едно заместване в магазин Подуяне, когато с екипа имахме наистина много работа. Не усетихме обаче как мина денят - енергията и настроението, с които работехме, ни презареждаха постоянно. Умората след добре свършената работа е нищо в сравнение с удовлетворението от нея.

Би ли препоръчала на някой да започне работа в Декатлон и защо?

Бих препоръчала компанията на някой, който притежава същата доза енергия, дързост, смелост и любов към спорта, която имам и аз.
 
2019-02-Img3.jpg

Започни своята история в Декатлон!

Ако желаеш да създадеш своя собствена история в Декатлон може да участваш в нашето събитие "Едно различно интервю", и да прекараш няколко часа като част от нашия екип. Ще имаш възможността да разбереш дали Декатлон е компанията, в която желаеш да работиш и ако се харесаме взаимно ще те поканим да се присъединиш към нашия екип. Събитието ще се състой между 18-ти и 22-ри март. Можеш да прочетеш повече и кандидатстваш тук.

Последно от Decathlon

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 4 април 2024

Loading...

Loading...