Запознай се с отбора - Александрина

22 февруари 2019 г.
2019-02-Banner.jpg

Александрина е един от ключовите съотборници в екипа на Декатлон. Винаги усмихната, енергична и готова да помогне, което я прави незаменима част от нашето семейство. Това е само една от многото причини да я помолим да сподели своята история в Декатлон.

Разкажи ни за теб и твоята позиция?

Аз съм Александрина. Или просто Алекс. Мечтател, оптимист, човек, който вярва в каузите, в това, че хубавата музика е най-добрата медицина и в това, че книгите са като тухлите, които градят успеха. Двете големи любови в живота ми са спортът и изкуството. И съм изключително горда от себе си, че някакси успявам да съчетая и двете и да им се отдам - ако не напълно, то поне задоволително. В Декатлон Витоша заемам позицията лидер на "Ракетни спортове и голф", а от началото на тази година съм и реферeнт за ракетни спортове за Декатлон България. Обичам всичко, свързано с работата ми и най-щастливите ми моменти са, когато съм с екипа, и заедно работим в посока на развитието на спортовете, за които отговаряме.

От колко време си в Декатлон?

В Декатлон съм от юни, 2015-та година, което прави 3 щастливи години и 5 месеца.

Каква е твоята история с Декатлон?

Започнах в Декатлон Витоша на 4-часов работен ден в сектор "Колективни, ракетни спортове и природа". Година и половина по-късно преминах в екип Комуникации. Така имах възможност да опозная компанията от всички ъгли. През юли 2018-та година поех лидерството на сектор "Ракетни спортове и голф". Тогава екипът се състоeше само от мен и още един спортен лидер, но бързо успях да сформирам страхотен екип и в момента за развитието на ракетни спортове в Декатлон Витоша се грижат цели 5 мотивирани млади спортуващи.

Какво обичаш в Декатлон?

Възможностите. Спортът. Отборът. Енергията. Идеята. Каузата. Целта. Продуктите. Харесвам това, че ако искаш, можеш да стигнеш далече, близо до финиш линията, че и отвъд нея. Можеш да развиеш себе си и идеите си в компанията, и единственото, което ти е нужно, е желанието.
2019-02-Img2.jpg

Имаш ли интересна история с потребител?

Имам много и различни истории. Най-интересните от тях са свързани с тениса. Работата в ателието, където сервизираме ракетите, води до по-задълбочена комуникация с клиентите. Често клиентът предпочита да изчака, докато наплета ракетата му и през това време си говорим за тенис, за любимите ни тенисисти, кордажи, стил на игра. Така научавам много за тях и печеля доверието им. Често се случва да ме потърсят за съвет. Един човек, който живее в Скопие, всеки път, преди да пътува към София, ми пише дали ще бъда в магазина и дали ще имам възможност да наплета ракетата му. Наистина е страхотно, когато някой ти има такова доверие!

Разкажи ни история със съотборниците си?

Хиляди! Не мога да се спра само на една! Истината е, че екипът е основната причина толкова много да обичам работата си. Спомням си едно заместване в магазин Подуяне, когато с екипа имахме наистина много работа. Не усетихме обаче как мина денят - енергията и настроението, с които работехме, ни презареждаха постоянно. Умората след добре свършената работа е нищо в сравнение с удовлетворението от нея.

Би ли препоръчала на някой да започне работа в Декатлон и защо?

Бих препоръчала компанията на някой, който притежава същата доза енергия, дързост, смелост и любов към спорта, която имам и аз.
 
2019-02-Img3.jpg

Започни своята история в Декатлон!

Ако желаеш да създадеш своя собствена история в Декатлон може да участваш в нашето събитие "Едно различно интервю", и да прекараш няколко часа като част от нашия екип. Ще имаш възможността да разбереш дали Декатлон е компанията, в която желаеш да работиш и ако се харесаме взаимно ще те поканим да се присъединиш към нашия екип. Събитието ще се състой между 18-ти и 22-ри март. Можеш да прочетеш повече и кандидатстваш тук.

Последно от Decathlon

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...