Лека атлетика, щафетни игри и зумба в Декатлон!

Лека атлетика, щафетни игри и зумба в Декатлон!
05/11/2014 DecathlonBG

Както обещахме, всеки уикенд нашият Отбор на Декатлон ще дава всичко от себе си да има безплатни седмични събития във всичките ни обекти в страната. Тази събота продължаваме – разберете какво събитие предстои в любимия Ви Декатлон и бързо се приготвяйте да го посетите! 

Декатлон Подуяне, 8.11., събота, 12:00 – 13:30 ч. – Щафетни игри

DSCN5964

Второто издание на щафетните игри за купата на Декатлон, под надслов „Мама, татко и аз“, продължи през ноември с първата им част в Декатлон Витоша. Отбор „Мускулите“ сразиха конкуренцията не с мускули, а с техничност, и събраха най-много точки в състезанията, с което грабнаха и купата на Декатлон. Тази събота, 8.11., от 12:00 ч. предстои игрите за купата на Декатлон да се състоят в Декатлон Подуяне. А това може да значи само едно – със сигурност ще падне голям смях и забавление! Не забравяйте, че всеки отбор ще отнесе награда след състезанието, независимо от постижението си. Ето защо очакваме да регистрирате отборите си с минимум 2-ма души до максимум 4-ма души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпращайте името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл . Носете на място и Вашата карта Декатлон – с нея ще отбелязваме кой отбор участва и ще раздаваме наградите след това. Ако все още нямате такава, може да си извадите на място за няколко минути – напълно безплатно. Програмата на игрите е следната:

    • 12:00 ч. – Регистрация в Декатлон Витоша
    • 12:30 ч. – Старт на игрите
    • 13:30 ч. – Финал на игрите
    • 13:40 ч. – Награждаване

Декатлон Витоша, 8.11., събота, 12:00 – 13:00 ч. – Открита тренировка по лека атлетика за деца

Junior 12

Школата по лека атлетика „Дарко Тийм“ гостува в Декатлон Витоша в събота, 8.11., от 12:00 ч., за да направи открита тренировка за малките спортисти. Леката атлетика за деца е разработена по специална програма на Международната федерация по лека атлетика, която цели да привлече децата към този популярен спорт с традиции по света и в България. Децата могат да очакват разнообразна тренировка, включваща основните елементи на леката атлетика – спринт, бягане с препятствия, скачане и още изненади. А ако сте присъствали на Sofia Morning Run, то детското състезание също беше организирано от Дарко Тийм. Може да си припомните за него тук. Очакваме ви!

Декатлон Варна, 8.11., събота, 12:00 – 13:о0 ч. – Зумба

ZUMBA

Зумба е не просто фитнес тренировка, зумба е истинско преживяване! След като проведохме анкети сред нашите клиенти във Варна, установихме, че зумба е наистина обичан от варненци спорт и решихме, че ще ви зарадваме с безплатна тренировка само тази събота от 12:00 ч. в Декатлон Варна. Тренировката е подходяща за всички, които обичат танците и фитнеса и най-вече – купона, който се получава по време на зумба тренировките! Очакваме малки и големи в Декатлон Варна – носете само Вашите карти Декатлон, бъдете спортно облечени и в добро настроение! Ако нямате карта Декатлон, може да си извадите такава на място напълно безплатно.

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.