Плуване за бебета с BABY SWIM в Пловдив на 15.04.2018

Плуване за бебета с BABY SWIM в Пловдив на 15.04.2018
05/04/2018 DecathlonBG

Декатлон Пловдив и BABY SWIM организират безплатен открит урок по плуване за бебета на 15.04.

  • Кога ще бъде урокът? На 15.04., неделя. Всички участници трябва да са на мястото на събитието в 10:00 ч., урокът започва в 10:30 ч. Всяко бебенце, разбира се, участва с родител. Капацитетът е ограничен, като при интерес ще направим втора група за урока от 11:30 ч.
  • За кого е подходящ? За бебенца от 1 до 3 години, заедно с техните родители.
  • Къде се провежда? Комплекс „Райски кът“, ул. Силистра 28 Г. Карта на комплекса вижте ТУК.
  • Необходима екипировка: за възрастните – плувна шапка, бански, джапанки, кърпа. За малките – бански или еднократни памперси.
  • Предварителна регистрация: за да осигурим безпроблемно провеждане на урока, необходимо е да се регистрирате предварително. Регистрации на място няма да бъдат приемани. Молим Ви да попълните регистрационната форма по-долу.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

За плуването за бебета:
„Плуването“ е една от малкото двигателни дейности, които можем да правим с нашето бебенце през първите месеци от живота му. Връщаме бебето към водната среда, която му е позната oще от пренаталния период. Водата представлява за него спокойствие и сигурност. Положителните усещания, които изживяват бебетата в корема на майката могат да имат своето продължение. Благодарение на бебешкото плуване, родителите създават здрава емоционална връзка между тях и бебенцето. Също така научават как да носят правилно детето си и да се наслаждават на миговете изпълнени с радост и щастие.