Балет, тестване на фоумролери и детско парти

Балет, тестване на фоумролери и детско парти
16/02/2016 DecathlonBG

Предстоящият уикенд е пълен с нови събития. Ще представим балета на най-малките и за първи път ще направим тестинг събитие, в което ще Ви покажем фоумролера – продукт, подходящ за всеки човек, с който можете да подготвите или отпуснете мускулите си преди/след тренировка. За най-малките ще има и детско парти. Подробностите вижте по-долу в блога. 

Декатлон Пловдив, 20.02., събота, 17:00 – 18:00 ч. – тестване на фоумролери с Ясен Крайчев

active sport body homme AH15

Фоумролерът е уред, направен от монолитно парче твърда пяна или от пластмасов тубус, покрит с пореста материя, която може да бъде оформена на вълнички/топчета. Полезен е не само за спортуващи, но и за хора, работещи зад бюро и на компютър по цял ден (каквито сме почти всички). С него спортистите могат да подобрят представянето си, а обикновените хора да подобрят стойката си и да се избавят от болки в гърба и врата. Често обаче не знаем какви упражнения да правим с фоумролера и как точно да ги изпълним. Ето защо този уикенд ни гостува Ясен Крайчев – създател на блога silenbg.com, в който пише за тренировки, хранене и възстановяване. Ясен сам ни предложи да направи това събитие, за да сподели опита си с този изключително полезен уред. Малко първоначална полезна информация за фоумролера можете да откриете в блог поста на Ясен по темата тук. Ако искате да се включите в събитието, елате директно на място в 17:00 ч. тази събота, 20.02.

Декатлон Пловдив, 21.02., неделя, 11:30 – 12:30 ч. – първи стъпки в света на балета

цветя-3

Неделният ден ще предложи на малките ни почитатели от 4 г. нагоре да направят първите си стъпки в света на балета със студио DS Magnifiquе. Създадено с цел да допринася за изкуството и културата в града, танцовото студио DS Magnifiquе предлага занимания с високо квалифицирани млади преподаватели, които възпитават у своите възпитаници любов към изкуството и развиват талантите им. По време на открития урок в Декатлон Пловдив, децата ще научат основните позиции в балета, а в края на събитието от студиото са подготвили и изненада за един от участниците, който ще изтеглим на случаен принцип след урока. Регистрирайте се за безплатно участие с Вашата карта Декатлон!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Декатлон Подуяне, 20.02., събота, 11:00 – 12:00 ч. – класически балет за деца

oct 2012 (1)

Балетно събитие ще има и за малчуганите в Декатлон Подуяне в събота! Преподавателите от клуб Елиас ще запознаят най-малките с балета, ще им покажат някои упражнения от класическия екзерсис, а родителите могат отсега да се запознаят и с нашите продукти за балет на Domyos. За безплатно участие можете да се регистрирате по-долу.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Декатлон Витоша, 21.02., неделя, 13:30 – 14:30 ч. – детски спортен купон с Малчуган Великан

Vitosha

В неделя малчуганите в Декатлон Витоша ще могат отново да играят с аниматорките на Малчуган Великан! Събитието е без предварителна регистрация!