Над 140 безплатни тренировки в Декатлон Витоша и Подуяне от април

25 март 2022 г.

… и това е само началото. 

Безплатни тренировки за всички спортуващи още от април 

Нашата основна мисия е да правим спорта достъпен за възможно най-много хора. Тази година Декатлон България си поставя амбициозната цел да предложи на всички фенове на активния начин на живот редица спортни класове. Магазините ни в София се превръщат в най-доброто място за спорт и забавления с тренировки по футбол, лека атлетика, табата, йога, зумба и още много други. 

Даваме летящ старт още от април, когато ще удари гонга на всички спортни събития в магазините ни Декатлон Витоша и Декатлон Подуяне. Първият уикенд от месеца ще започнем със спортни класове за малки и големи. Тренировки по 13 вида спорт ще бъдат част от портфолиото на нашата регулярна програма, като броят им ще продължава да расте. За да бъдеш и ти част от това единствено по рода си преживяване, е необходимо да се регистрираш в платформата Play by Decathlon. Там можеш да направиш резервация за желаната от теб тренировка, да следиш графика на събитията, както и да бъдеш нащрек за още много нови спортни класове.

Безплатни тренировки

Защо Play by Decathlon може да се превърне в твоя любим гайд за спорт?

Ние в Decathlon вярваме, че спортът обединява, прави ни здрави духом и физически, че споделяйки тази обща страст,  можем да подобряваме както спортната ни екипировка, така и условията и средата, в които тренираме всеки ден. Затова създадохме платформа, в която можем заедно да се запознаваме с нови спортове, да направим първите си стъпки и да се включваме в различни турнири и надпревари. И всичко това е напълно безплатно. Необходима ти е само регистрация и хъс на победител. Не забравяй, че ако искаш да се включиш в избран от теб спортен клас, трябва да направиш предварителна резервация. Това ще ти гарантира сигурно място, а също така ние ще ти напомним с имейл за следващата ти тренировка няколко часа преди това.
Play by Decathlon

Нашите треньори са нашата гордост

За нас е важно да предложим неповторимо преживяване, когато сме на терена, корта, залата или пистата. Доверяваме се на доказани професионалисти в съответната спортна област, за да могат те да предадат своя опит по най-добрия и забавен начин. 

Това е и причината ултрамаратонецът Краси Георгиев да се включи в нашата мисия. Неговата лична история е истински вдъхновяваща и е пример как можеш да надскочиш собствените си възможности. Сигурни сме, че има какво да научиш за постоянството с кондиционните тренировки, които ще се провеждат в Декатлон Витоша и Декатлон Подуяне

Може би слънчевата Ася  много от вас вече познават. Тя ще продължи да развива баланса между ум и тяло с класовете по йога за начинаещи. Тук отново локациите са две, а изборът къде да се включиш е изцяло твой. Чакаме те всеки четвъртък и събота в магазина ни на ул. “Олимпийска” №4, а в неделя практиката ще се проведе в Подуяне. Голямата изненада е, че вече ще има редовни йога класове за деца всяка събота от 11:00 ч. Това е страхотна възможност за най-малките, тъй като йогата повишава концентрацията и подпомага да сме по-уверени. Ася ще бъде насреща и за тези, които искат да опитат body shape и пилатес.

Това далеч не е всичко. Любителите на ракетните спортове ще могат да се впуснат в безплатни занимания във все повече набиращия популярност падел. За тези, които са фенове на ритъма и аеробиката, имаме добри новини. В Play by Decathlon ще откриеш още тренировки по зумба, табата и народни танци.

безплатен спорт за деца

Децата заслужават повече спорт

Сигурни сме, че практикуването на спорт от ранна детска възраст води до изграждането на силен и дисциплиниран характер. През тази пролет стартираме и редица тренировки за най-малките. С огромно разнообразие от активности ще предложим на децата едно вълнуващо приключение, което може да ги превърне в следващата гордост на България. Популярните футбол и баскетбол ще са акцент в програмата на Декатлон Витоша и Подуяне. 

Падел и тенис също ще бъдат застъпени в програмата ни, където професионалисти ще покажат с удоволствие първите движения в ракетните спортове. Не забравяй, че разполагаме и с падел кортове, на които малчуганите могат да практикуват наученото. Резервирай час тук.

Лека атлетика, колоездене или народни танцидецата ще имат възможността да тренират с доказани атлети, които имат сериозен опит в обучението и познават най-добрите подходи, с които да предадат знанието си.

Стани член на Decathlon Club

Бъди част от лоялната ни програма Decathlon Club

Знаеш ли, че с регистрацията си в Play by Decathlon ставаш част от нашата лоялна програма

Това ти дава толкова много предимства, за които дори не подозираш. Освен, че ще имаш ексклузивен достъп до спортни класове, ще можеш да върнеш направена покупка в рамките на 365 дни, да тестваш екипировка в реални условия, а също да се възползваш от безплатна услуга в нашия сервиз всяка календарна година. Как ти звучи? 

Разбери повече за нашата лоялна програма и всичко, което получаваш с нея тук: https://www.decathlon.bg/decathlon-club.html

Сега ти си на ход! Нямаме търпение да се срещнем с всички спортни ентусиасти, защото развиването на спорта в България е екипна работа и как ще се справим зависи от всички нас.

Последно от Decathlon

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 24 март 2024

Loading...

Loading...