Безплатно плуване за деца от 5 до 14 г. в София

30 януари 2017 г.

Тази събота организираме ексклузивно събитие в София - безплатен урок по плуване за деца от 5 до 14 г.  Той ще се осъществи в партньорство с плувен комплекс Spark Sports & Social Club, като участието е задължително с предварителна регистрация.

ЕКСКЛУЗИВНО СЪБИТИЕ, 04.02., събота, 12:00 - 16:00 - БЕЗПЛАТЕН УРОК ПО ПЛУВАНЕ ЗА ДЕЦА 5-14 Г., СОФИЯ

event_pluvane

По-долу е систематизирана цялата нужна информация за заниманието, прочетете я внимателно:

Заниманието е подходящо за: деца и младежи, начинаещи и средно напреднали, на възраст между 5 и 14 години.
Задължителна екипировка за урока: задължително всяко дете трябва да бъде с плувна шапка, бански, джапанки, кърпа и плувни очила. Помощни пособия за плуване са осигурени от плувния комплекс.
Времетраене: 45 минути на група, които включват времето за преобличане, загрявка и работа в басейна. Базата разполага със съблекални с душове, които ще са на разположение за урока. След приключване на регистрацията ще изпратим информация на всички записани в коя група са разпределени.
Капацитет: 3 групи на учебен час. Общият капацитет за събитието е максимум 85 участника. Групата на начинаещите включва до 10 деца на учебен час, групите за средно напреднали са до 6 деца в група.
Локация: Комплекс SPARK Sports and Social Club, ж.к София Парк, Търговска зона сграда 16/3. Карта - https://goo.gl/maps/bSQ2c24cawj.
ВАЖНО! Предварително записване: всеки участник трябва да бъде предварително регистриран, за да го включим в група. Регистрации се приемат до запълване капацитета на всяка група и достигане общия капацитет за събитието или до петък, 03.02, 12:00 ч. на обяд. Участие без регистрация и записване на място няма да бъдат възможни.
Важно: Родителите, придружаващи децата си, ще могат да ги съпроводят до съблекалните, ако желаят. По време на урока, те ще могат да изчакат извън басейна с оглед ефективност на проведеното занятие.

Информация за басейна: 

Басейнът на Spark - Sport & Social Club е с температура на водата 28-29 градуса и се пречиства с най-модерната солна електролиза в България. Водата е подходяща дори за деца с кожни проблеми и алергии. Първият коридор на басейна е снабден със специален парапет, с чиято помощ начинаещите плувци се чувстват сигурни във водата. Spark Sport & Social Club ще подсигури ваучери за един безплатен урок по плуване, които всички участници ще могат да получат на рецепция след приключване на урока.

>РЕГИСТРАЦИЯТА ПРИКЛЮЧИ, ВИЖТЕ ГРАФИКА ПО-ДОЛУ:

кликнете на изображението за по-голям размер 
grupi_pluvane_1
grupi_pluvane_2

Последно от Decathlon

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 28 февруари 2024

Loading...

Loading...