Безплатно плуване за деца от 5 до 14 г. в София

Безплатно плуване за деца от 5 до 14 г. в София
30/01/2017 DecathlonBG

Тази събота организираме ексклузивно събитие в София – безплатен урок по плуване за деца от 5 до 14 г.  Той ще се осъществи в партньорство с плувен комплекс Spark Sports & Social Club, като участието е задължително с предварителна регистрация.

ЕКСКЛУЗИВНО СЪБИТИЕ, 04.02., събота, 12:00 – 16:00 – БЕЗПЛАТЕН УРОК ПО ПЛУВАНЕ ЗА ДЕЦА 5-14 Г., СОФИЯ

event_pluvane

По-долу е систематизирана цялата нужна информация за заниманието, прочетете я внимателно:

Заниманието е подходящо за: деца и младежи, начинаещи и средно напреднали, на възраст между 5 и 14 години.
Задължителна екипировка за урока: задължително всяко дете трябва да бъде с плувна шапка, бански, джапанки, кърпа и плувни очила. Помощни пособия за плуване са осигурени от плувния комплекс.
Времетраене: 45 минути на група, които включват времето за преобличане, загрявка и работа в басейна. Базата разполага със съблекални с душове, които ще са на разположение за урока. След приключване на регистрацията ще изпратим информация на всички записани в коя група са разпределени.
Капацитет: 3 групи на учебен час. Общият капацитет за събитието е максимум 85 участника. Групата на начинаещите включва до 10 деца на учебен час, групите за средно напреднали са до 6 деца в група.
Локация: Комплекс SPARK Sports and Social Club, ж.к София Парк, Търговска зона сграда 16/3. Карта – https://goo.gl/maps/bSQ2c24cawj.
ВАЖНО! Предварително записване: всеки участник трябва да бъде предварително регистриран, за да го включим в група. Регистрации се приемат до запълване капацитета на всяка група и достигане общия капацитет за събитието или до петък, 03.02, 12:00 ч. на обяд. Участие без регистрация и записване на място няма да бъдат възможни.
Важно: Родителите, придружаващи децата си, ще могат да ги съпроводят до съблекалните, ако желаят. По време на урока, те ще могат да изчакат извън басейна с оглед ефективност на проведеното занятие.

Информация за басейна: 

Басейнът на Spark – Sport & Social Club е с температура на водата 28-29 градуса и се пречиства с най-модерната солна електролиза в България. Водата е подходяща дори за деца с кожни проблеми и алергии. Първият коридор на басейна е снабден със специален парапет, с чиято помощ начинаещите плувци се чувстват сигурни във водата. Spark Sport & Social Club ще подсигури ваучери за един безплатен урок по плуване, които всички участници ще могат да получат на рецепция след приключване на урока.

>РЕГИСТРАЦИЯТА ПРИКЛЮЧИ, ВИЖТЕ ГРАФИКА ПО-ДОЛУ:

кликнете на изображението за по-голям размер 


grupi_pluvane_1 grupi_pluvane_2