Бразилско Джиу-джицу с Александър Янков

Бразилско Джиу-джицу с Александър Янков
29/10/2019 Krista Eneva

Декатлон Пловдив, 02.11., събота, от 11:00 до 13:00 часа

Бразилското Джиу-джицу е едно от най-използваните бойни изкуства при свободните двубои ММА. Поради нарастващия интерес към спорта заедно с Александър Янков и Клуб- X-fit решихме да организираме една безплатна открита тренировка в Декатлон Пловдив. Събитието ще се проведе тази събота от 11:00 до 14:00 часа и ще включи в себе си демонстрация и урок за начинаещи.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК, ЗА ДА УЧАСТВАТЕ 

Възрастово ограничение няма, стига участника да се чувства добре и да има желание. Нужна е предварителна регистрация, удобно облекло и добро настроение.

Нашите партньори:

Xfit е единствена по рода си спортна зала, създадена за групови тренировки в гр.Пловдив. Центърът разполага с 5 просторни, уютни, модерни, проектирани и оборудвани според водещите тенденции, енергията в залите мотивира посетителите да се отдадат на приятните изживявания. Открийте ги онлайн на  http://xfit.bg/ или https://www.facebook.com/XFITCLUBPLOVDIV/

За инструктура:

Александър Янков е на 25 години от Благоевград. Спортният си път започва през 2005 година и понастоящем е с черен колан. Преминава през тренировки и състезания в спортовете: Киокошин, ММА, свободна борба и самбо. През 2015 година започва да се занимава с Бразилско Джиу-джицу и 2 години по-късно е промотиран в син колан, от Мариуш Кожей в град Вроцлав, Полша. От 01.08.2018 година развива спорта в Пловдив, като клубът му е филиал на една от най-големите асоциации в Европа- „Rio Grappling“. Помощник на Александър е Станислава Балчева, която е бивш състезател по волейбол. Станислава понастоящем е син колан и отговаря за детските групи и не малка част от спортните ангажименти на Александър.