Брейк танци и пилатес на 15.10. в София

Брейк танци и пилатес на 15.10. в София
10/10/2017 DecathlonBG

Декатлон Витоша, 15.10., неделя, 12:00 – 13:00 ч. – Брейк денс с XNRG Crew

 

Този уикенд се посвещаваме на хип хоп и брейк танците, а за целта сме поканили XNRG Crew да ни покажат най-доброто, на което са способни!

Откритите брейк денс уроци се провеждат:

15.10., неделя, 12:00 – 13:00 в Декатлон Витоша – РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Ето и какво разказват XNRG за себе си:

Групата X- ЕNЕRGY CREW е основана през 1999 г. в София, България. Насочили сме енергията си изцяло в областта на танците и развитието на хип хоп културата. Водим активни тренировки за деца, участваме в шоу спектакли, организираме танцови лагери и пътуваме на множество фестивали и състезания в страната и чужбина. От почти 20 години не спираме да даваме най-доброто от себе си за популяризиране на културата. Използваме брейк танците като алтернативна форма на забавление, развлечение и спорт.

Декатлон Подуяне, 15.10., неделя, 18:00 – 19:00 ч. – Пилатес

 

 

Завършваме тази седмица с урок по пилатес, заедно с Климент Койчев, инструктор от Витория СПА център. Възползвайте се от възможността да се включите на тренировка от много високо ниво! Климент е провеждал класове на международни сцени, също така е професионален обучител на инструктори по пилатес. Събитието е подходящо за всеки желаещ, като заниманието ще бъде адаптирано според нивото на участниците. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК