„Бургас – море и спорт за всички“ с Декатлон на 08.07.!

„Бургас – море и спорт за всички“ с Декатлон на 08.07.!
22/06/2017 DecathlonBG

Бургас, идваме при вас! След като обиколихме Петрич, Велико Търново, Благоевград, Шумен и Враца, ред е нашите спортни събития да стъпят на бургаска земя. Заедно с клуб „Зелена Странджа“ и със специалната подкрепа на радио PowerFM Бургас сме ви подготвили една спортна бургаска вечер пред Експозиционен център Флора на 08.07., събота. Чакаме ви там, а подробностите четете по-долу! 

„Бургас – море и спорт за всички“ с Декатлон – 08.07., събота, 18:00 ч. пред Експозиционен център Флора

 

Датата е събота, 08. юли, мястото – Експозиционен център Флора

Оттам започва специалното морско бягане под надслов „Бургас – море и спорт за всички“, част от националната инициатива на Декатлон да организира спортни събития, безплатни и достъпни за всеки. Без значение от възраст, пол или физическа подготовка, ВСЕКИ може да участва!

Наши партньори за това събитие са Клуб за приключения сред природата „Зелена Странджа“, които ще се погрижат за спортната част на събитието, и радио PowerFM, които ще ви подгряват с предварителна информация в ефир и много настроение в деня на събитието!

Ето какво предстои накратко:

Какъв спорт ще се практикува? Ще бягаме! Подготвили сме 3 дистанции – 1 км, 2.5 км и 5 км, като всяко трасе е изцяло в рамките на Морската градина в Бургас. Стартът на всяко бягане е пред Експозиционен център Флора, а всеки е свободен сам да избере дистанцията, в която да бяга. Освен бягането, сме подготвили и специален щанд на Декатлон, където да разгледате някои наши продукти, да научите повече за нас или да ни питате, каквото прецените. Ще се радваме да се запознаем!

Каква е програмата? 

  • 17:00 – 18:00 – Регистрация на място в Морската градина (пред Експозиционен център Флора). Всеки участник получава стартов номер и талон за томбола
  • 18:00 – Старт дистанция 1 км
  • 18:15 – Старт дистанция 2.5 км
  • 18:40 – Старт дистанция 5 км

Кой може да участва? Абсолютно ВСЕКИ, без ограничение на възрастта, стига да може да премине разстоянието, което си е избрал (тичайки или дори ходейки) :-)

Награди ще има ли? Да, ще има! Наградите са осигурени от нас и са страхотни – велосипеди, тротинетки, раници и какво ли още не! Всички те ще се разиграят на случаен принцип сред всеки, взел участие в бягането, без значение от дистанцията и времето за финиширане. 

Участието безплатно ли е? Да, винаги! Нашите събития са без такса участие и целта им е да направят спорта достъпен за възможно най-много хора. Чакаме ви!

Включете се и в събитието във фейсбук, за да получавате актуална информация за „Бургас – море и спорт за всички“. 

Припомнете си събитието ни в Шумен, за да се мотивирате да сте още по-многобройни и поне толкова усмихнати!