Бягай с нас, Благоевград! Идваме на 22.04. в парк Бачиново!

Бягай с нас, Благоевград! Идваме на 22.04. в парк Бачиново!
07/04/2017 DecathlonBG

Декатлон идва в Благоевград на 22.04.! Заедно с АУБГ Олимпикс организираме бягане за деца и възрастни в парк Бачиново. На специалния ни щанд ще можете да видите и наши подбрани продукти. Подготвили сме кратка дистанция за малчуганите и по-дълга за възрастните, както и томбола с награди за всички участвали. Стартът е в 10:00 ч. сутринта, не пропускайте да се регистрирате предварително онлайн или на място в 9:30 ч.! Вижте цялата информация за събитието по-долу: 

plakat LoveSport_Blagoevgrad-01
След като организирахме спортно събитие в Петрич, а съвсем скоро ще реализираме такова и във Велико Търново, логично заваляха въпроси „А кога ще е в Благоевград?!“. Кога, си казахме ние, ако не СЕГА?! Запретнахме ръкави и заедно с АУБГ Олимпикс подготвихме

парково бягане за деца и възрастни в парк Бачиново на 22.04., събота! Стартът е на пешеходната алея на парк Бачиново, до бар Шери. Бъдете там в 9:30 ч.! 

Дистанциите са две:

  1. Деца – от 10:00 ч. сутринта – кратка дистанция от 1 км 
  2. Възрастни от 10:30 ч. сутринта – по-дълга дистанция от 4.5 км 

Стартът и на двете бягания е на пешеходната алея до бар Шери. Карта на мястотоТУК.

Всеки участник получава стартов номер и талон за участие в нашата томбола – подготвили сме невероятни награди за спортуващите! Стартовите номера и талони за томболата ще се раздават на място преди старта на бягането. На щанда на Декатлон пък ще можете да видите и подбрани наши продукти.

Регистрирайте се сега или елате на място за регистрация в 9:30 ч! Регистрацията ви дава право да участвате и в томбола с невероятни награди!

Включете се още сега, като се запишете – всеки участник трябва да се регистрира предварително или най-късно на място в 9:30 ч. Очакваме ви!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК!