Декатлон София Център празнува своя първи рожден ден

Декатлон София Център празнува своя първи рожден ден
22/01/2021 Георги Николов
Декатлон Център отваря врати

ул. „Солунска“ 2, работно време: всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 ч.

Декатлон Център отваря врати

Вече 1 година правим спорта достъпен в сърцето на града! Благодарим на всички наши потребители, с които споделяме една и съща страст и ни вдъхновяват да продължаваме да предлагаме най-добрата екипировка.

Очакваме те на 28.01, за да отбележим празника заедно. Магазинът ни е отворен за всички посетители, без значение дали имат „зелен сертификат“. Подготвили сме много изненади!

Декатлон Център | гр. София, ул. „Солунска“ 2
Работно време: всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 ч.

Декатлон Център е магазин от ново поколение, адаптиран към динамичното ежедневие на всички спортни любители и предлагащ бърз и лесен достъп до спортна екипировка и аксесоари за жителите на София. Разположен е в сърцето на града – ул. „Солунска“ 2, в непосредствена близост до площад „Славейков“. Декатлон София Център е третият ни обект в столицата и общо девети в България.

Пълният каталог с продукти можеш да откриеш в онлайн магазина ни – DECATHLON.BG

Възползвай се от нашите предимства:

Повече за Decathlon

Decathlon е най-голямата компания за спортни стоки в света с над 1 600 магазина в 59 държави. Нашата мисия е да правим удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора.

Несъмнено спортът е и общата страст между всички наши потребители и служители. Decathlon обединява създаването на спортни продукти с продажбата им във физическите магазини, както и онлайн. Международните ни екипи от инженери и дизайнери разработват иновативни продукти с грижа за планетата ни, като така пестим естествените ресурси, необходими за тяхното производство.

С над 20 собствени марки за спортна екипировка като KALENJI, QUECHUA, BTWIN, DOMYOS, NABAIJI и др. ние работим със затворен цикъл – от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.