Кросфит в Декатлон Подуяне

Кросфит в Декатлон Подуяне
04/02/2019 Svilen

Декатлон Подуяне, 10.02, неделя, 13:00 ч. до 14:00 ч.

Какво точно представлява Кросфит? Това е тренировачна система, която има за цел да те направи по- бърз, по-точен, по-силен, по-издръжлив и тонизиран. Този метод за трениране е особено застъпен в подготовката на състезатели от най-различни спортове, но също е подходящ и за хора които искат динамика и разнообразие в ежедневието си.

Тренировките са кратки, но много интензивни. Основните упражнения в кросфита ангажират цялото тяло. Включват вдигането на тежести, гимнастиката, леката атлетика, гребане и други основни спортове. Целта е докато ставаш все по-силен, издръжлив и атлетичен, да опознаеш границите на възможностите си, състезавайки се със самия себе си, и да изпиташ истинско удоволствие от предизвикателството, което ти поднася тренировката.

Тренировката ще започне със загрявка, която има за цел да подготви тялото за по-динамичната част от упражненията и ще завърши със стречинг, който е за разпускане и възстановяване на мускулатурата, и сухожилията. Събитието е подходящо както за големи, така и за малки, но малките атлети трябва да са на възраст над 10 години. Движенията ще бъдат съобразени с нивото на всеки от участниците.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК 

Повече за клуба и инструктора:

Валентин Ангелов – треньор и собственик на Sparta Training Academy – води занимания както в зала, така и в училища с групи деца от 5-ти до 7-ми клас. С него вече имаме успешно проведено събидие в Декатлон Витоша.

Facebook: Sparta Training Academy

0 Коментара

Отговор