Танци и фитнес за деца в едно - само в Декатлон Варна!

16 октомври 2014 г.

Седмичните безплатни спортни събития продължават да набират скорост в Декатлон Варна! Първото ни събитие там беше голям купон за всички малки спортисти със спортните игри на аниматорите на "Парти Джак". Тази събота, 18.10, от 11:30 ч. продължаваме с Dancelo Kids в Декатлон Варна, на бул. Вл. Варненчик 268 - най-новия денс-фитнес клас за деца, за който ще ни гостува клуб Огледало! Какво представлява този денс-фитнес клас и защо децата го обожават - прочетете в поста по-долу.

Dancelo Kids в Декатлон Варна, събота, 18.10., от 11:30 ч.

DSC_0183

Децата сякаш имат вроден талант да танцуват - всички ние буквално се разтапяме, когато някой мъник започне да се клатушка в ритъма на музиката. Е, понякога им трябва повече време на сладурите да влязат в ритъм, но танцът, като всяко изкуство, се интерпретира различно от всеки. Ето защо иновативните танцови и спортни класове на клуб "Огледало" са насочени както към децата, така и към възрастните. Dancelo Kids е забавен денс фитнес клас за деца - съчетание между танци и упражнения, което помага на малките да имат правилна стойка, възпитава чувството им за ритмичност, кара ги да импровизират и да общуват. Родителите споделят, че още след първата такава тренировка децата им са по-ведри, по-общителни и спокойни. Месец по-късно вече се забелязва подобрена двигателна култура, силно изразен усет към музиката и ритъма, увереност и самочувствие. Затова решихме, че този уикенд в Декатлон Варна ще организираме открит урок Dancelo Kids за малчуганите - защото искаме спортът да бъде достъпен за всички и да ви даваме възможност да пробвате най-различни спортове напълно безплатно! Така че грабвайте доброто настроение, слагайте усмивките, хващайте малчуганите за ръчичка и идвайте в Декатлон Варна от 11:30 ч. в събота, 18.10. Чакаме ви с нетърпение!

DSC_0190

Мисията на клуб Огледало е да предостави възможност на всеки човек да се занимава със спорт, фитнес и танци. Ето защо възможностите там са безкрайни - от аржентинско танго до български народни танци, от йога до фитнес с елементи на бойни изкуства. Повече може да научите на техния сайт

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно и е подходящо за деца и възрастни. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спорта. А всички фенове на нашите събития в София могат да очакват най-новите ни събития още в началото на м. ноември! Очакваме ви!

Последно от Decathlon

Публикувано на 5 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 5 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 5 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 5 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 5 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 5 април 2024

Loading...

Loading...