Танци и фитнес за деца в едно - само в Декатлон Варна!

16 октомври 2014 г.

Седмичните безплатни спортни събития продължават да набират скорост в Декатлон Варна! Първото ни събитие там беше голям купон за всички малки спортисти със спортните игри на аниматорите на "Парти Джак". Тази събота, 18.10, от 11:30 ч. продължаваме с Dancelo Kids в Декатлон Варна, на бул. Вл. Варненчик 268 - най-новия денс-фитнес клас за деца, за който ще ни гостува клуб Огледало! Какво представлява този денс-фитнес клас и защо децата го обожават - прочетете в поста по-долу.

Dancelo Kids в Декатлон Варна, събота, 18.10., от 11:30 ч.

DSC_0183

Децата сякаш имат вроден талант да танцуват - всички ние буквално се разтапяме, когато някой мъник започне да се клатушка в ритъма на музиката. Е, понякога им трябва повече време на сладурите да влязат в ритъм, но танцът, като всяко изкуство, се интерпретира различно от всеки. Ето защо иновативните танцови и спортни класове на клуб "Огледало" са насочени както към децата, така и към възрастните. Dancelo Kids е забавен денс фитнес клас за деца - съчетание между танци и упражнения, което помага на малките да имат правилна стойка, възпитава чувството им за ритмичност, кара ги да импровизират и да общуват. Родителите споделят, че още след първата такава тренировка децата им са по-ведри, по-общителни и спокойни. Месец по-късно вече се забелязва подобрена двигателна култура, силно изразен усет към музиката и ритъма, увереност и самочувствие. Затова решихме, че този уикенд в Декатлон Варна ще организираме открит урок Dancelo Kids за малчуганите - защото искаме спортът да бъде достъпен за всички и да ви даваме възможност да пробвате най-различни спортове напълно безплатно! Така че грабвайте доброто настроение, слагайте усмивките, хващайте малчуганите за ръчичка и идвайте в Декатлон Варна от 11:30 ч. в събота, 18.10. Чакаме ви с нетърпение!

DSC_0190

Мисията на клуб Огледало е да предостави възможност на всеки човек да се занимава със спорт, фитнес и танци. Ето защо възможностите там са безкрайни - от аржентинско танго до български народни танци, от йога до фитнес с елементи на бойни изкуства. Повече може да научите на техния сайт

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно и е подходящо за деца и възрастни. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спорта. А всички фенове на нашите събития в София могат да очакват най-новите ни събития още в началото на м. ноември! Очакваме ви!

Последно от Decathlon

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...