Декатлон Бургас отвори врати

Декатлон Бургас отвори врати
22/07/2020 Георги Николов
Декатлон Бургас отвори врати

бул. „Транспортна“ 29, работно време: всеки ден от 10 до 21 ч.

Декатлон Бургас отвори врати

Decathlon е най-голямата компания за спортни стоки в света с над 1 600 магазина в 57 държави. Нашата мисия е да правим удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора. Със своите 2 200 м2  търговска площ Декатлон Бургас ще бъде третият по големина магазин на Decathlon в страната и ще се намира на бул. „Транспортна“ 29 до Mall Burgas Plaza.

Магазинът се намира на бул. „Транспортна“ 29 с работно време: всеки ден от 10 до 21 ч.

Отваряме на 18 септември 2020 г. от 10:00 ч., като стриктно ще бъдат следвани всички необходими хигиенни мерки за превенция и ограничаване на разпространението на COVID-19.

големият магазин на Декатлон Бургас отваря врати

Какви продукти можеш да откриеш в Декатлон Бургас?

Без значение дали си любител или професионалист, в Декатлон Бургас ще откриеш спортна екипировка и аксесоари за планински преходи, къмпинг, плуване, бягане, колоездене, тротинетки, футбол, фитнес, стенд-ъп падъл, сърф и още над 70 спорта с непобедимо съотношение цена – качество.

Пълният каталог с продукти можеш да откриеш в онлайн магазина ни – DECATHLON.BG

Възползвай се от нашите предимства:

Повече за Decathlon

Несъмнено спортът е и общата страст между всички наши потребители и служители. Decathlon обединява създаването на спортни продукти с продажбата им във физическите магазини, както и онлайн. Международните ни екипи от инженери и дизайнери разработват иновативни продукти с грижа за планетата ни, като така пестим естествените ресурси, необходими за тяхното производство.

С над 20 собствени марки за спортна екипировка като KALENJI, QUECHUA, BTWIN, DOMYOS, NABAIJI, OXELO и др. ние работим със затворен цикъл – от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.