Юхууу, отворихме врати!

Юхууу, отворихме врати!
03/09/2013 DecathlonBG

Лятото си отива, но екипът на Декатлон e по-щастлив от всякога. Миналата седмица беше един голям празник за нас. Най-сетне отворихме врати! На 29 август в 10 сутринта Декатлон Витоша официално посрещна първите си клиенти.

Имахме "летящ" старт.

Имахме „летящ“ старт.

Прерязването на лентата.

Прерязването на лентата.

Първият клиент, прекрачил входа на Декатлон.

Първият клиент, прекрачил входа на Декатлон.

От тогава ни е все хубаво настроението. Няма как да не се радваме на факта, че над 15 000 спортни ентусиасти ни посетиха само през първите 4 дни след откриването! Макар и да имаме голям паркинг и още по-голям магазин, всичко ни се стори тясно, след като се препълни така хубаво. Бяхме ентусиазирани, свежи и щастливи, с много стока в магазина, а сега… сега пак сме си същите, но ни разграбихте всичката стока :)

Благодарим на всички, които буквално ни заляха с позитивни емоции, хубави пожелания, интересни предложения, забавни игри и много, много усмивки – било то наживо или по всички наши канали за комуникация! Предстоят ни много нови инициативи и спортни емоции. Ще ви държим в течение, затова не пропускайте да хвърляте по едно око на Фейсбук страницата ни, на блога ни и на имейлите си, с които много от вас си направиха Карта Декатлон за лоялни клиенти.

Знайте, че винаги сме на линия и сме готови заедно да откриваме нови спортове и да разпространяваме спортния дух в България. Магазинът е отворен всеки ден от 10 до 20 часа. Хайде, очакваме ви!

Екипът е на линия.

Екипът е на линия.