Декатлон Русе Център отвори врати

Декатлон Русе Център отвори врати
08/12/2021 DecathlonBG
Декатлон Русе Център отваря врати

ул. „Александровска“ 16, работно време: всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 ч.

 

Декатлон Русе Център е магазин от ново поколение, адаптиран към динамичното ежедневие на всички спортни любители и предлагащ бърз и лесен достъп до спортна екипировка и аксесоари за жителите на града. Разположен е в сърцето на Русе – ул. „Александровска“ 16. Официалното отваряне на магазина ще бъде от 10:00 ч. на 18.12.2021 г.

Декатлон Русе Център | ул. „Александровска“ 16
Работно време: всеки ден от 10:00 ч. до 20:00 ч.

Чрез първият ни магазин в града потребителите ни ще имат достъп до над 600 от най-емблематичните продукти на Decathlon, а чрез услугата Click&Collect всяка онлайн поръчка до магазина е с безплатна и бърза доставка. Пълният каталог с над 20 000 продукта можеш да откриеш в онлайн магазина ни – DECATHLON.BG

Връщането на продукти е също толкова лесно – пазарувай без никакви притеснения дали това е подходящият размер или тип продукт. Можеш да върнеш направената покупка безплатно в магазина в рамките на 1 година.

Стани член на Decathlon Club и се възползвай от:

Повече за Decathlon

Decathlon е най-голямата компания за спортни стоки в света с над 1 700 магазина в 60 държави. Нашата мисия е да правим спорта достъпен за възможно най-много хора по устойчив за планетата начин.

Несъмнено спортът е и общата страст между всички наши потребители и служители. Decathlon обединява създаването на спортни продукти с продажбата им във физическите магазини, както и онлайн. Международните ни екипи от инженери и дизайнери разработват иновативни продукти с грижа за планетата ни, като така пестим естествените ресурси, необходими за тяхното производство. Всеки един от нашите продукти е с минимум 2 години гаранция.

С над 20 собствени марки за спортна екипировка като KALENJI, QUECHUA, BTWIN, DOMYOS, NABAIJI и др. ние работим със затворен цикъл – от идеята за един продукт през производството до предлагането му към крайните потребители.