Декатлон Стара Загора отваря врати!

Декатлон Стара Загора отваря врати!
20/09/2017 Ivo

Вече сме една стъпка по-близо до нашата цел – да направим спорта достъпен за всички!

С радост Ви съобщаваме, че на 5-ти октомври, точно в 10:00 часа в Park Mall Стара Загора отваря врати петият магазин на Декатлон в България!

По случай откриването на магазина и празника на Стара Загора всички, които пазаруват при нас от 5-ти до 8-ми октомври със своята Карта Декатлонще получат двойно повече точки за лоялност! Ако не знаете какво представлява Карта Декатлон, прочетете повече ТУК. Ако все още нямате карта, не се притеснявайте – ще можете да я създадете на място в магазина или дори онлайн през нашия уебсайт.

Какви продукти ще предлагаме в Декатлон Стара Загора?

Пълният каталог на Декатлон ще бъде (както и досега) достъпен за клиентите в Стара Загора онлайн, а в магазина ще откриете екипировка и аксесоари за над 40 спорта с непобедимо съотношение цена-качество. Предвидили сме голямо пространство за услугата ни Click&Collect, която позволява на клиентите да поръчват онлайн продукти, които след това да тестват и получат във физическия ни магазин, без да плащат за доставка. Разбира се, предимствата за всеки клиент на Декатлон важат с пълна сила и в Стара Загора – 30 дни срок за връщане/замяна на продуктите и минимум 2 години гаранция за всичките ни стоки.

Какво да очаквате в Стара Загора по случай откриването на Декатлон?

Откриваме на 5-ти октомври в 10:00 часа – очаквайте много изненади и спортни предизвикателства в деня на откриването в магазина. А на 7-ми октомври организираме масово парково бягане на дистанция 1 км и 3 км в Аязмото, в което всеки желаещ може да се включи! Бягането е за любители спортисти и на финала всеки, пробягал разстоянието, ще има шанса да участва в ТОМБОЛА с много награди от Декатлон – велосипеди, тротинетки, раници и много други! Повече информация за събитието очаквайте съвсем скоро!