Декатлониада – цял ден спорт и забавления!

Декатлониада – цял ден спорт и забавления!
08/09/2014 DecathlonBG

Училището наближава, а всички деца, които обичат и да спортуват, вече нетърпеливо потропват с краченце и гледат с очакване мама и тате, за да им кажат кога най-после ще започнат тренировки по любимия си спорт. Сигурни сме обаче, че не само дечицата чакат с нетърпение това, а също и по-големите каки, батковци, мами, лели, чичовци и татковци! На 14.09. ще ви дадем възможност да пробвате най-различни видове спорт в един ден и в двата ни магазина в София – Декатлон Подуяне и Декатлон Витоша! Вижте какви са те и каква ще е програмата в поста по-долу.

На 14.09. ще се развихри истинска спортна олимпиада в Декатлон с най-различни видове спорт! В унисон с мисията ни да правим спорта достъпен за всеки човек, сме подготвили невероятни спортни преживявания за малки и големи.

Ето и подробната програма за 14.09:

Декатлон Подуяне, 14.09, 10:30 – 19:00 ч.

dktl10:30 – 11:30 – загрявка за цялото семейство с United Sports Club София и FitKids. Съвместната игра между родители и деца е много повече от едно забавление – тя заздравява връзките в семейството, децата развиват много по-голяма увереност, а родителите имат възможност да наблюдават динамиката в развитието на детето си. За всяко дете гордостта в очите на родителя е безценна награда. Спортната загрявка с United Sports Club и FitKids е предназначена за родители и деца, които заедно да преоткрият спорта. Малки и големи приятели на спорта заедно ще учат нови двигателни умения, подходящи за тяхната възрастова група. Ще вземат участие в упражнения и спортни игри като бейзбол, стрйит хокей и др.

11:00 до 19:00  – катерене с Боулдърленд. На 14.09. нашите партньори от Боулдърленд отново ще са в Подуяне с невероятната си мобилна стена за катерене. Тук може да си припомните какви са ползите от катеренето за всеки човек, независимо от възрастта му.

11:30 – 13:30 – скаутско парти с Малчуган Великан. За най-малките ни спортни ентусиасти отново ще имаме страхотна веселба със скаутските игри на аниматорите от Малчуган Великан. Припомнете си какъв купон беше с тях тук и се подгответе за приключение на 14.09.!

16:00 – 18:00  – лечебно изправителна гимнастика с АСЕМ груп. Тежките раници, прегърбените дечица на чиновете в училище – всичко това може да доведе до нежелани гръбначни изкривявания, които терапевтите от АСЕМ груп знаят как да предотвратят с прекрасен сет от забавни упражнения с топки, ластици и постелки – полезни за гръбначния стълб и лесни за изпълнение.

18:00 – 19:00 – велосъстезание пред магазина с Green way. Нашите приятели от сдружение Зелен път са подготвили страхотно състезание за малките колоездачи. Заповядайте с децата и техните колела и спечелете награди!

Декатлон Витоша, 14.09, 10:30 – 18:00 ч.

dktl2

10:30 – 12:00 – стрелба с лък – открит урок със спортен клуб Робин Худ. След огромния интерес към стрелбата с лък при предното гостуване на спортен клуб Робин Худ, ги поканихме отново при нас, за да може още повече любители с точен мерник да се насладят на усещането да уцелят десятката!

11:30 – 13:00 – скаутски игри с  Малчуган Великан. Този път забавленията ще са за малки И големи! Така че настройте се състезателно и спортсменски и заповядайте!

13:30 – 14:30 – демонстрация и открит урок по капоейра с Cordao di Ouro. Бразилското бойно изкуство, съчетаващо музика, танц и бойни техники, е едновременно красиво, завладяващо и изключително забавно и технично. Всеки желаещ да опита ще може да се включи!

16:00 – 17:00 – карате демонстрация и открит урок със спортен клуб Budo. Съществуващ от 5 години, карате клуб Будо вече може да се похвали с невероятни постижения – Световна и Европейска титла и присъствие на почетната стълбичка на всяко едно международно или национално състезание. За това свидетелстват и 70-те медала, спечелени само през 2013 година! В Декатлон спортен клуб Будо ще съчетае демонстрация с открит урок – желаещите да направят първи стъпки в карате ще могат да опитат, а всички ще могат да видят невероятна демонстрация на умения, техника и сила, класирали спортистите на клуб Будо на челните места в топ състезанията по света и у нас!

17:00 – 18:00 – урок по бадминтон с Александър Пешев. С дългогодишен опит в бадминтона, Александър Пешев е треньор в клуб Академик до 2011 г., но днес не спира да се занимава и да помага на всички, които обичат да играят бадминтон. Той ще бъде отново в Декатлон Витоша на 14.09., за да посъветва всички любители на бадминтона как да подобрят техниката си и къде да тренират.

А през целия ден ще има и батути, тенис на маса и още спортно оборудване на свободно ползване!