Декатлонци се включват в „Световен ден на почистването“ в цялата страна

Декатлонци се включват в „Световен ден на почистването“ в цялата страна
12/09/2018 DecathlonBG

 

На 15.09., събота, е Световен ден на почистването, а ние от отбора на Декатлон запретваме ръкави и се включваме в инициативата в цялата страна! Каним и всеки от вас, който иска да се включи към нашия отбор в тази инициатива, да прегледа програмата ни по градове, да грабва чифт ръкавици и да дойде с нас! 

СОФИЯ – ПРЕХОД С ПОЧИСТВАНЕ НА ВИТОША

Екипите на Декатлон Витоша и Декатлон Подуяне обединяват сили и ще направят преход от х. Алеко до Камен Дел с почистване на маршрута. Стартова точка х. Алеко, 10.00ч. Задачата е да се почисти околността от боклуците, които се създават от постоянните посетители на Витоша и същевременно да се избяга от мръсния въздух в града. Преходът е подходящ за всички, защото е леснодостъпен и продължителността му е около час и половина. Достъп до х. Алеко има с кола и с градски транспорт (автобус 66) или лифта от кв. Симеоново. Наш гид ще бъде Петър Чивийски – имайки много експедиции по български и международни върхове, като Мон Блан, Петър Чивийски познава Витоша като петте си пръста, така че ще сте в сигурни ръце при прехода.

ПЛОВДИВ – ЧИСТИМ НЕБЕТ ТЕПЕ

Екипът на Декатлон Пловдив ще почистят Небет тепе (тепето на Стария град), сборен пункт – Небет тепе, 9.30ч.

ВАРНА – ПОЧИСТВАМЕ МОРСКАТА ГРАДИНА

Декатлон Варна ще почистят Морската градина, защото тя е любимо място за отдих на варненци, а сборен пункт е Слънчевият часовник, 9.00ч.

СТАРА ЗАГОРА – ПОЧИСТВАМЕ ТУРИСТИЧЕСКА ПЪТЕКА

Стара Загора ще почистят туристическа пътека от парк Бранителите на Стара Загора, сборен пункт – паркинга на Декатлон Стара Загора, 10.00ч.

ДОБРИЧ – ПОЧИСТВАМЕ ГРАДСКИ ПАРК „СВ. ГЕОРГИ“ СЛЕД ДЕКАТУР ДОБРИЧ

На 15.09. организираме освен спортния празник „ДекаТур“ в гр. Добрич и почистване след това – елате да спортуваме между 9:00 и 12:30 ч., а след това заедно да направим една оборка, за да оставим парка дори по-прекрасен и чист, отколкото сме го заварили!