Елате на детско бягане и урок по фехтовка този уикенд!

2 август 2016 г.

Лятото е в разгара си, затова сме готови да го разнообразим с още събития по морето и не само! Този уикенд организираме специално детско бягане в Морската градина във Варна, урок по фехтовка в Пловдив, а в София очаквайте спортната зона на Декатлон в сърцето на града. Вижте всички подробности по-долу, очакваме ви с нетърпение!

Детско бягане на Decathlon и iRun в Морската градина на Варна - 06.08., събота, 10:00 ч.

detsko_decathlon

За втора поредна година организираме страхотно детско бягане за малчуганите с нашите партньори от iRun.bg! Дистанциите са:

  • 10:00 - деца до 5 г. - 500 метра
  • 10:30 - деца от 5 до 14 години - 2 км.
Бягането с най-малките спортисти ще започне в 10:10, а в 10:30 ще бъде стартът на каките и батковците, които ще трябва да преминат 2 км (до Пантеона и обратно). Стартът е на Слънчевия часовник под Фестивалния и Културен Център (ФКЦ), Морска Градина Варна.

Заповядайте на място в 10:00, за да вземете своя стартов номер, с който ще участвате в томбола със страхотни награди! За всички деца на старта ще има допълнителни спортни атракциони и спортни игри!

УЧАСТИЕТО Е БЕЗПЛАТНО!

Декатлон Пловдив, 06.08., събота, 10:30 - 11:30 ч. - открит урок по фехтовка

FSC-Plovdiv

Съботният ден тази седмица ще посветим на интересен урок по фехтовка заедно с Фехтовален клуб Пловдив. Освен професионална демонстрация, треньорите от клуба ще Ви дадат възможност да направите първите си стъпки със сабя или рапира в ръка. Клубът освен това набира нови попълнения, затова не пропускайте да се включите, за да разберете как може да започнете да тренирате този така интересен спорт, датиращ още от Средновековието и Ренесанса. Участието е напълно безплатно и без предварителна регистрация - заповядайте в Декатлон Пловдив в събота от 10:30 ч. Събитието е подходящо за деца над 7 години и възрастни.

ОЧАКВАЙТЕ: Декатлон се включва във фестивала София диша от 14.08. до края на август

cover_fb

Фестивалът за градска култура "София диша" тази година отново ще даде възможност на жителите и гостите на София да преоткрият града, като превърнат централни софийски улици в пешеходни зони, изпълнени със събития, културни и арт зони, базари, а тази година - и спортна зона, в която Декатлон е основно действащо лице! Очаквайте всяка седмица нашите спортни събития, сред които сме предвидили щафетни игри, гимнастика, тенис на маса, бадминтон, катерене и много други! Ще можете и да се отбиете на нашия щанд, за да тествате продуктите ни и да откриете иновациите, които предлагаме.

Последно от Decathlon

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...