Domyos Econnected – подобрете тренировъчния си режим

Domyos Econnected – подобрете тренировъчния си режим
01/11/2017 Ivo

Когато спортуваме в домашния фитнес, много от нас се мотивират трудно да се упражняват редовно. Често причината е в липсата на компания от други хора или монтонността на сериите. В крайна сметка, тези причини ни отказват да използваме уредите си и в някои случаи те просто сменят призванието си и се превръщат в скъпи закачалки за дрехи или паметници на спортната ни мотивация от момента, в който сме направили покупката.

Затова създадохме приложението Domyos Е-Сonnected (може да бъде намерено в Google Play и App Store), което има за цел да помага на всички, спортуващи в домашния фитнес, да ги мотивира и да им предлага нови упражнения, така че да постигат целите си по-ефективно.

Приложението е напълно безплатно и може да го свържете с всички Е-уреди на Domyos. Всяка седмица може да посочите цел, която желае да постигнете, независимо дали става дума за продължителност на тренировката, измината дистанция или изгорени калории. По време на тренировките с приложението може да следите до колко сте изпълнили поставените си цели и да разглеждате статистики и анализи.