Ексклузивно събитие Пловдив: Бойни изкуства с уреди в школа „Да Дао“

Ексклузивно събитие Пловдив: Бойни изкуства с уреди в школа „Да Дао“
21/03/2017 DecathlonBG

Пловдив, 02.04., неделя, 11:00 ч. и 12:45 ч. – Тренировка по бойни изкуства с уреди в зала „Да Дао“ – школа Център

mystical colors of nature

Тренировките по бойни изкуства имат изключителен ефект върху самоконтрола, баланса и цялостното физическо състояние на човека. Ето защо на 02.04. ексклузивното ни събитие в Пловдив ще бъде посветено на бойните изкуства с уреди, като тренировката ще бъде проведена от клуб Да Дао в една от техните школи. Ето в детайли всичко, което трябва да знаете:

  • Какво представлява тренировката? Тренировката включва загрявка, изпълнение на общи упражнения за баланс, координация, разтягане, изпълнение на техники с ръце и крака, тренировъчни уреди /лапи, щитове, дебел дюшек/.
  • За кого е подходящо? За деца и възрастни, като децата следва да са на възраст 5+ години. Тренировката е подходяща и за начинаещи, и за по-напреднали!
  • Кога ще се проведе? В 2 групи от 11:00 и от 12:45 ч. с продължителност 1.5 часа. Във всяка група могат да участват хора от различна възраст.
  • Къде се намира залата? Залата се намира във физкултурен салон на Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ (зад Съдебната палата), гр. Пловдив, ул. „Хан Кубрат“ № 15., карта ТУК
  • Как да се облека? Много е важно да сте в спортно облекло, което да е достатъчно удобно за динамична тренировка.
  • Предварителната регистрация е задължителна – молим Ви да я направите през формата за регистрация по-долу. Местата са ограничени! След записване, ще се свържем с всички участници за потвърждение и ще изпратим разпределението по групи един ден преди събитието по имейл, ще го обявим и във фейсбук страницата на Декатлон.
  • Молим да имате предвид, че записвайки се, директно получавате възможност за участие. Ако решите да не дойдете и не ни предупредите, лишавате други хора от тази възможност. Разчитаме на Вашето отговорно отношение!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК за групата в 12:45.
Групата за 11:00 ч. е вече запълнена.