Ексклузивно събитие София: Спортно катерене в зала Gravity

13 март 2017 г.

През март ексклузивното ни събитие в София е посветено на спортното катерене в зала. Ще можете да се включите в 45-минутен урок, в рамките на който ще научите базовите техники в спортното катерене, ще катерите маршрути и ще разберете каква екипировка ще Ви е необходима, ако искате да продължите да се занимавате с този спорт. Всичко това - напълно безплатно и единствено с предварителна регистрация. Вижте всички подробности по-долу, очакваме Ви!

Ексклузивно събитие София: Спортно катерене в зала Gravity с Decathlon, 18.03., събота, 12:00 - 16:00 ч.

simond_2016[8359922]tci_pshot_02.jpg[-1_-1xoxar]

Aко сте напълно начинаещи в спортното катерене или имате известен опит, но и какво още да научите, заповядайте на безплатния урок по спортно катерене с инструктор в зала Gravity на 18.03., събота. Ето и всички детайли:

  • За кого е подходящо? За всички възрасти, като децата следва да са на възраст 5+ години
  • Кога ще се проведе? В 4 групи между 12:00 и 16:00 ч. Във всяка група могат да участват хора от различна възраст до 20 души.
  • Къде се намира залата? Залата се намира в спортен комплекс Бонсист, Студентски град, карта ТУК
  • Как да се облека? Много е важно да сте в спортно облекло, което да е достатъчно удобно, както и с най-обикновени гуменки с тънка равна подметка или със собствени еспадрили. Предупреждаваме Ви, че в катеренето е изключително важно с какви обувки сте, така че се съобразете с изискването по-горе. В никакъв случай не носете обувки с грайфер, с дебели подметки, токове, ботуши. Необходимо е обувките, с които ще се катерите, да са чисти, т.е. да не идвате с тях отвън.
  • Ще има ли осигурена екипировка? Да, за събитието са осигурени въжета, седалки и всичко необходимо за начинаещия катерач. Единствено Ви молим да дойдете с подходящи обувки, както сме посочили по-горе. 
  • Предварителната регистрация е задължителна - молим Ви да я направите през формата за регистрация по-долу. След записване, ще се свържем с всички участници за потвърждение и ще изпратим разпределението по групи един ден преди събитието. Молим да имате предвид, че записвайки се, директно получавате възможност за участие. Ако решите да не дойдете и не ни предупредите, лишавате други хора от тази възможност. Разчитаме на Вашето отговорно отношение!

>РЕГИСТРАЦИЯТА ПРИКЛЮЧИ, ВИЖТЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО ПО ГРУПИ ПО-ДОЛУ (кликнете върху изображението, за да го видите в по-голям размер):

schedule_climbing

Последно от Decathlon

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...