Тренировка по футбол за деца с ФА „Суперстарс“ в Пловдив

Тренировка по футбол за деца с ФА „Суперстарс“ в Пловдив
23/04/2019 DecathlonBG
футбол за деца 640_426

Декатлон Пловдив, 04.05., събота, 10:00 ч. 

футбол за деца 1200x628

Декатлон Пловдив и Футболна академия „Суперстарс“ канят всички малчугани на възраст между 5 и 10 години на открита тренировка по футбол! 

Тренировката ще започне с разгрявка на игрището на магазин Декатлон Пловдив. Участниците ще бъдат разделени в две групи  спрямо възрастта си – от 5 до 7 години и от 8 до 10 години. Тренировката е изцяло адаптирана за деца и са включени много игри и състезания, които да ги забавляват, докато тренират. Участието е напълно безплатно и е необходима единствено предварителна регистрация. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Повече за ФА „Суперстарс“, гр. Пловдив:

Супер Старс е футболна академия основана през 2010 г. от Михаел Ангелов. От своето основаване академията обучава и тренира деца от 3 до 12 годишна възраст и успешно реализира и развива своята дейност в гр. Пловдив.
В тази насока те организират и участват в голям брой официални турнири, първенства и различни спортни мероприятия, както самостоятелно, така и с подкрепата на БФС и Община Пловдив.
Михаел Ангелов е завършил треньорската школа на БФС и притежава лицензи C и B. До момента той има над 8 години професионален стаж като треньор в академията на ФА Супер Старс и ДЮШ Локомотив Пловдив, където се е доказал като успешен иновативен преподавател с богат личен опит в работата с деца.
Останалите членове на треньорския екип на академията са млади и мотивирани специалисти, притежаващи спортно-педагогическо образование и лицензи от БФС и UEFA .