Готови за Kangoo Jumps и урок по ролери?

Готови за Kangoo Jumps и урок по ролери?
14/01/2015 DecathlonBG

Новата година ни посрещна с променливо време, но за спортните фенове времето не е достатъчна причина да не продължават с тренировките, нали така? Затова тази седмица почивните дни са предвидени за активна почивка с най-новите ни събития – иновативни, забавни, за истински спортни фенове. Готови ли сте?!

Декатлон Варна, 17.1.2015., събота, 16:00 ч. – тествайте иновативния спорт Kangoo Jumps!

Decathlon_webСпоред последните научни проучвания, упражнението отскок е най-ефикасното, ефективно и приятно упражнение, което някога е било измислено. Едновременно с това всички телесни клетки, всички мускули и всички органи са мобилизирани и подготвени да бъдат най-ефективни с всеки направен скок. А сега си представете съчетание на това упражнение със специално разработени иновативни обувки, каквито са обувките за Kangoo Jumps. С тях обикновената фитнес тренировка отива в съвсем ново измерение, тъй като се изморявате по-бавно, а обувките са изключително щадящи към ( а всъщност и подсилват) глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб. И тъй като много добре знаем, че докато човек не опита дадено нещо, не може да е напълно убеден в него, през следващите седмици Ви предоставяме възможност да тествате Kangoo Jumps във всички магазини на Декатлон (вижте плаката на събитието в дясно)! Започваме с Декатлон Варна на 17.1.2015, събота, от 16:00 ч.! Гарантирайте безплатното си участие, като се запишете на имейл  с име, години и номер на карта Декатлон.
10659344_654161638038919_3438123081400291173_n

 

Декатлон Витоша и Декатлон Подуяне – безплатни уроци по каране на ролери с Roller Club Bulgaria

Logo_rollerclub_final_A

Забелязахме, че пистите за ролери и скейтборд в Декатлон са едно от любимите места на малки и големи, които тестват нашите продукти за тези спортове. Ето защо само този уикенд в Декатлон Витоша и Подуяне ще има безплатен урок по каране на ролери с Ролер Клуб България:

17.1.2015, събота, от 16:00 ч. в Декатлон Витоша

18.1.2015, неделя, от 12:00 ч. в Декатлон Подуяне

Каним ви да се включите напълно безплатно в уроците – заповядайте със собствените си ролери, като не забравяте да носите протектори и каска. За начинаещите, които нямат собствени ролери и протектори, ще осигурим такива. Заповядайте без предварително записване, като препоръчваме да сте при нас поне 15 минути по-рано!

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.