HIIT & TABATA с Мария и Пламен

HIIT & TABATA с Мария и Пламен
04/02/2019 Svilen

Декатлон Пловдив, 09.02, събота, 12:00 ч.

Тренировката ще бъде проведена от Мария и Пламен Петрови. Ще започне с кратка разгрявка,след което ще се пристъпи към същността на самата тренировка- 20 секунди максимално интензивна активност, 10 секунди – почивка. Упражненията са обвързани с използване на различни тежести. Тази схема се прилага 8 пъти за една тренировка. Посетителите е необходимо да бъдат с удобни дрехи и обувки,а всичко останало ще бъде осигурено от треньорите.

Събитието е подходящо за възрастни и деца над 16г.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК 

Повече за клуба и инструктора:

Мария Петрова е дипломиран инструктор по бокс и кикбокс с диплома от НСА, към катедра тежка атлетика, сектор бокс и кикбокс. Освен с тренировките по бокс и кикбокс, Мария започва да води и функционални кръгови тренировки, които са задължителни за физическата подготовка на състезателите. Притежава сертификати по TABATA , HIIT, TAPOUT XT.

Пламен Петров от ранна детска възраст тренира бойни изкуства. Учил е в спортно училище с профил джудо. По-късно започва да тренира сават (Френски бокс). Учи и специализира във Франция. През 2002 г. получава треньорски лиценз в Париж и става треньор в България. Пламен притежава и сертификати по интензивни тренировки – TABATA , HIIT, TAPOUT XT.