Художествена гимнастика в Декатлон Витоша и Подуяне

Художествена гимнастика в Декатлон Витоша и Подуяне
09/05/2018 DecathlonBG

Снимка: СК Нюанс

Тази неделя, 13.05., заповядайте на безплатни открити тренировки по художествена гимнастика в Декатлон Витоша и Подуяне със СК „Нюанс“:

Декатлон Подуяне – 13.05., неделя, 12:00 – 13:00 ч. РЕГИСТРАЦИЯ ТУК

Декатлон Витоша – 13.05., неделя, 14:30 – 15:30 ч. РЕГИСТРАЦИЯ ТУК 

Мисията на клуба е да популяризира художествената гимнастика в България, като увлече още повече момичета за занимания по художествена гимнастика на различни нива и създаде по-добри условия за развиване на спорта в страната. Ние вярваме, че не всяко дете трябва да постигне резултати на всяка цена – да бъде шампион или да се занимава за постигане на високи спортни резултати. За това ще се борят неколцина, които имат желание, мотивация и способности, които ние отделяме в отделна група – отбор и готвим за състезания от държавния и международния календар. За всички останали имаме групи в които се занимаваме професионално и с любов, като даваме шанс на всяко дете да се изяви и покаже своите възможности. СК „Нюанс“ е с ръководител европейската шампионка по художествена гимнастика Мария Гатева. Очакваме Ви!

Повече за клуба:

СК „Нюанс”развива художествена гимнастика в две направления – масовост и високо спортно майсторство. Клубът съществува от 2010 г., като от 2015 г. членува към Българската федерация художествена гимнастика (БФХГ). За изключително краткото си съществуване, децата от „Нюанс” успяха да извоюват призови класирания на държавни и международни турнири. Клубът вече е държавен шампион в различните направления и категории, като най-добрите класирания на клуба са:

– Държавни шампионки в масовите изпълнения за 2015, 2016 и 2017 г. на Гимнастрадата организирана от БФХГ

– Държавни шампионки за 2017 г. ансамбли девойки старша възраст

– Държавна шампиона при девойки младша възраст за 2017 г. категория Б в индивидуалната надпревара

– Трето място на държавното първенство 2017 г. за ансамбли девойки младша възраст

– Първо място на международния турнир „Фея под липите” 2016 Стара Загора – ансамбъл девойки младша възраст

– Редица медали от турнирите по художествена гимнастика за нашите индивидуални състезателки.

 

http://mariagateva.blogspot.bg/