Иновации

Иновации
25/08/2017 Vessy

В Декатлон иновациите са в сърцето на нашия проект

Тази стратегия има две основни цели:

1) “Да иновираме интелигентно”, защото на първо място искаме да направим практикуването на спорт по-лесно. Поставяме спортуващите в центъра и се концентрираме върху иновациите при използване на продуктите. Като наблюдават спортуващите в реални условия и в нашия Център за проучване и развитие, като се вслушват в тяхната обратна връзка, нашите продавач-консултанти, продуктови мениджъри, дизайнери и инженери черпят вдъхновение за нашите нови продуктите – тези,които ще подобрят спортните занимания, комфорта, удоволствието и безопасността на потребителите.

Отличен пример за това е палатката 2 Seconds. Тя направи реалност мечтата на всички любители на преходите чрез проста, бърза и интуитивна система, гарантираща моментално разпъване. С този продукт дизайнерските екипи на Quechua направиха истинска революция в планинските спортове.

2) Искаме иновациите ни да са от полза за възможно най-много хора, затова иновираме всички категории продукти – не само най-скъпите или най-сложните. Нашата цел наистина е иновациите ни да са достъпни за най-много клиенти и потребители по целия свят благодарение непобедимото съотношение качество-цена.

Маската Easybreath  на Tribord печели първо място на Наградите за иновации за 2013 г.  

Споделяме тези постижения по време на Наградите за иновации на Декатлон (Innovation Awards by Decathlon). Това ежегодно събитие е уникална възможност за членовете на нашите екипи да изживеят заедно духа на иновацията, да открият продукти с изненадващо добри хрумвания, които скоро ще се предлагат в магазинтие на  Декатлон.