iRun.bg – бегачи с мечти в сърцата

11 септември 2014 г.

Емил Затопек, чешкият олимпийски шампион с 20 световни рекорда на дистанции от 5 до 30 км, е казал „Човек трябва да бяга с мечти в сърцето си”. Наскоро отборът на Декатлон се запозна и с най-смелите мечтатели сред бегачите – iRun.bg от Варна. Тази неделя, 14.09., в местност Аксаковска панорама iRun.bg организират горско бягане, на което Декатлон е генерален спонсор.Този блог пост пишем в израз на възхищението ни от това колко мотивиран може да бъде човек, когато се посвещава на спорта, който обича.

Срещата ни с iRun.bg стана (не)случайно – верните ни съотборници от Декатлон Варна ни споделиха за инициативата за организирани бягания – паркови, горски, плажни, нощни и какви ли още не. Не ни костваше много да разберем за какъв ентусиазъм става въпрос – още на сайта на iRun.bg си пролича с каква любов и желание правят всичко, свързано с бягането и колко много инициативи са стартирали само за няколко месеца.

[caption id="attachment_2738" align="aligncenter" width="960"]

2014-09-10561808_1445297635734291_6568105596077770403_n.jpg

Източник: iRun.bg[/caption]

Със Стилиян и Краси, двама от общо четиримата ултра-организатори на iRun, се запознахме по време на събитието ни в Морската градина във Варна през август. Тогава те дойдоха да ни подкрепят, а заедно с тях и верните айрънъри, които не само се включиха в нашето бягане за здраве, ами направо ни обраха наградите, завоювайки челните места.

[caption id="attachment_2740" align="aligncenter" width="960"]

Екипът на iRun.bg

Екипът на iRun.bg[/caption]

Направи ни впечатление, че айрънърите не са просто бегачи на дълги и много дълги разстояния. Те са създали едно засега малко, но стабилно разрастващо се общество от хора, които се покрепят един друг, докато се състезават. Знаят какво е да полагаш усилия, но знаят и как да споделят успехите след това. Бегачите са хора с големи сърца – в очите им не видяхме свръхамбиция, а желание да побеждават и да се надпреварват само и единствено със себе си. А това е битка, която смятаме, че наистина си заслужава.

1409_decathlon

Сега предстои горското бягане на iRun.bg в местност Аксаковска панорама край Варна. Дистанциите са 7, 14 и 21 км, а неуморните организатори и доброволци вече усилено се подготвят, маркирайки трасето и очаквайки всички ентусиасти, които искат да се включат. Ние от своя страна раздадохме на лоялните ни клиенти с карта Декатлон, които пожелаха да участват, безплатни регистрации за избрани от тях дистанции и освен това ще раздадем награди и на финала. Записването на сайта на iRun вече приключи, но ако някой иска да хване последния влак, може да го направи, като отиде директно на старта на 14.09. - таксата е 20 лв.  Желаем на всички много успех, а на организаторите – все такъв ентусиазъм и професионализъм!

Последно от Decathlon

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 3 април 2024

Loading...

Loading...