„Изкачване 1300 стъпала“ в Шумен с Декатлон!

„Изкачване 1300 стъпала“ в Шумен с Декатлон!
22/05/2017 DecathlonBG

blog

След като турнето от спортни активности на Декатлон премина през Петрич, Велико Търново и Благоевград, ред е на Шумен!

Каним всички, които обичат движението, да се включат в нашето масово „Изкачване 1300 стъпала“. Състезанието ще се проведе на 04.06.2017 г., неделя, в гр.Шумен, със старт страничния вход на Община Шумен (Паметник на Свободата или „Разперкото“, както ни подсказаха, че е познат още) и финал на Паметник Създатели на българската държава. Състезанието се организира съвместно с Велоклуб „Илчов Баир“, iRun.bg, Община Шумен и ОП „Туризъм, публични прояви и аткракции“.

В състезанието може да участва ВСЕКИ, независимо дали ще качва стълбите бързо или бавно. Всеки, включил се в изкачването, ще участва и в томбола с много награди от Декатлон, която ще проведем на финала.

ПРОГРАМА НА СЪСТЕЗАНИЕТО

04.06.2017 г.

  • 8.00 ч. – 9.30 ч.РЕГИСТРАЦИЯ и раздаване на стартови номера според възрастта и пола на участника. Мястото на регистрацията е Паметник на Свободата („Разперкото“), където ще е стартът на състезанието. Всеки участник получава право за участие в томбола с предметни награди от Магазин Декатлон чрез собственоръчно попълване на талон и пускането му в кутия на мястото на старта. Без значение от времето за финиширане, всеки има равен шанс да бъде изтеглен в томболата.
  • 10.00 ч. – старт на 2 групи през 1 мин
  • 10:10 – 12:00 ч. – финиширане, спортни игри и подкрепителен пункт с напитки и плодове на поляната до Паметник „Създатели на българската държава”
  • 12.00 ч. – награждаване с медали и грамоти на първите трима състезатели от всяка категория. Място: поляната до Паметник „Създатели на българската държава”.
  • 12:30 ч. – томбола с предметни награди от Магазин Декатлон

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ: БЕЗПЛАТНО