Jumping Fit & Pilates със София Мазуренко

Jumping Fit & Pilates със София Мазуренко
03/02/2020 Георги Николов
jumping fit & pilates

09.02., неделя, от 10:00 до 11:45 ч., Декатлон Бургас

jumping fit & pilates

Нуждаете се от тренировка, която подобрява издръжливостта, а след това спомага за релаксация и възстановяване на мускулите
Открийте Jumping Fit & Pilates, като се регистрирате за нашата безплатна тренировка.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК 

Тренировъчният ден ще бъде разделен на два модула:

  • Jumping Fitness е динамична кардио тренировка, включваща аеробни упражнения, различни комбинации от базови стъпки, които се изпълняват върху специално пригодени за целта професионални трамплини. Повече от 400 мускула участват в тренировката, която е достъпна за всеки, без значение от възрастта и физическата подготовка.
  • Pilates е система от упражнения, която съчетава движения от различни типове тренировки. Методът подобрява стойката и укрепва мускулите, като спомага за по-добра издръжливост, равновесие и гъвкавост на тялото. 

Кога:

  • Jumping Fitness – от 10:00 до 10:45 на 09.02., неделя
  • Pilates – от 11:00 до 11:45 на същия ден (09.02.)

Всеки участник може да се запише за един от двата или и за двата модула, като е необходимо да умопене желанието си в регистрационната форма.

Събитието е предназначено за възрастни и деца над 6-годишна възраст, като непълнолетните участници трябва да присъстват с придружител. Изисква се само предварителна регистрация. 

Информация за инструктора:
София Мазуренко е диетолог и сертифициран треньор по pilates, jumping fitness, body shape и други тренировъчни програми с над 10 години практика.

Къде:
Събитието ще се проведе в Studio Sofia, гр.Бургас, ж.к Лазур, бл. 163 (зад хотел „Аква“).