Как да изберем цвета на банския?

29 юли 2015 г.

Още древните гърци са оценили ползата от плуването. Философът Платон е считал за необразовани тези, които не са могли да плуват. Според него хора, които не могат да плуват, заслужават презрение, защото това означава, че ги е страх да се изправят пред предизвикателства. Днес не сме толкова догматично настроени. Но няма никакво съмнение, че плуването е от изключителна важност за нашето здраве. Плуването е може би най-доброто физическо упражнение за тялото. Освен това, то е изключително подходящо за провеждане на терапии и лекуване на травми.

Здравейте! Казвам се Жанет Делибалтова, на 20 години съм, уча журналистика и от почти 4 месеца съм част от голямото семейство на Декатлон. В момента съм хостеса в Декатлон Витоша и съм най-щастливият човек, защото съм част от този невероятен екип!
11291743_10206604304125062_292228612_n

Тренирам художествена гимнастика и плуване от 3-годишна. Това е и причината да напиша тази статия. Прекалено много жени се притесняват от външния си вид и не се наслаждават на един от най-великите спортове, а именно - плуването. Затова реших да предоставя малко модни съвети за дамите и да накарам все повече жени да изберат този спорт, който дава не само хубаво тяло, но и самочувствие, увереност и, най-вече, решителност и контрол. А какво по-хубаво от жена, която притежава всички тези качества?!


Всеки има различна кожа, коса и цвят на очите, но може да подчертае тези свои особености с цвета на банския си. Да изглеждат добре на плажа е много важно за все повече дами. Банският е неизменна част от тази визия и изборът на правилния цвят може да ни помогне да постигнем целта си. Ето и няколко полезни формули, които можете да прилагате, когато избирате своя бански костюм.

  • Ако имате светла или умерено светла кожа и не хващате тен, то цветове на банския трябва да бъдат по-интензивни (бял, черен, червен...). Опитайте се да не носите жълт или оранжев бански костюм, за да не изглеждате бледа или дори болнава.
damski-banski-k-m-gornishte-tip-plazgashti-se-triagalnitsi-mae-ednotsvetno-cherveno
  • Ако имате светла кожа и хващате тен бавно, подчертайте я с бански в тъмни или пастелни цветове и изхвърлете от гардероба си банските с ярки цветове. В тъмните нюанси имате богат избор от синьо до черно. Сиво, розово и тюркоазено са вашите цветове.
tsyal-damski-banski-kostyum-za-pluvane-leony-cheren
  • Ако имате светла кожа и хващате тен лесно, то тогава сте наследници на ориенталска красота! Подчертайте я с бански в топли, златни или кафяви нюанси или пък шоколадови, жълти или оранжеви тонове.
personaliziruemo-gornishte-na-damski-banski-tip-lenta-nahia-oranzevo
  • Ако имате тъмна кожа, то вие може да изберете всеки цвят, който искате, но това, което ще има по-красив ефект, е да залагате на контрастите - с ярки цветове или бяло. Тези цветове ще ви подхождат най-добре!
dolnishte-na-damski-banski-s-vrazki-sofy-color-block

За финал бих искала да кажа на всички дами: Гмурнете се в топлата вода! Лято е!

Последно от Decathlon

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 25 март 2024

Loading...

Loading...