Как да съхранявате очилата си за плуване?

Как да съхранявате очилата си за плуване?
19/10/2017 Ivo

Очилата за плуване, както всеки техничен продукт, се амортизират. За да им гарантираме дълъг живот е необходимо да полагаме грижи за тях.

Основната част от грижите е правилното им съхранение.  За да ви помогне с това Набайджи споделя най-простите и ефективни техники и съвети.

Силно препоръчваме очилата да бъдат съхранявани на хладно и сухо място, да не бъдат излагани на слънчева светлина и да бъдат подсушавани след употреба. Имайте предвид, че  слънцето може да увреди някои компоненти на плувните очила.

За да се предотврати всеки контакт с предмети, които могат да увредят вашите плувни очила задължително след употреба ги прибирайте в кутия или калъф.

Силно препоръчваме да не захвърляте очилата при останалата си екипировка за плуване, дори и да ги увиете в кърпа. Влагата създава идеална среда за развитие на бактерии и мухъл.

Имайте предвид: дори, когато ги използвате, поддържате и съхранявате безупречно, плувните очила се захабяват и губят част от ефективността си. Така че не обвинявайте себе си без да е необходимо. И не се колебайте да ги замените, когато удоволствието Ви от плуването започне да страда.

Разбира се, ако въпреки правилното използване, грижа и съхранение, при вашия продукт се появи дефект, не се колебайте да го върнете с касова бележка в най-близкия магазин Декатлон. Всички наши продукти имат 2 години гранция.

Също така може да прочетете нашите техники и съвети, които ще Ви позволят да използвате и да се грижите за вашите очила по най-добрия начин.