Открит урок по кънки на лед

12 февруари 2020 г.

22.02. и 23.02., събота и неделя, от 11:00 до 12:30 ч., Декатлон Подуяне

кънки на лед

Търсиш спорт, който предлага много забавление за цялото семейство и същевременно поддържа издръжливостта?
Открий кънките на лед, като се регистрираш за нашия безплатен урок.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК 

Карането на кънки е физическа активност, която подобрява координацията и спомага за тренировка на долната част на тялото. Ледената пързалка от своя страна е мястото, което събира цялото семейство за забавления през по-студените месеци от годината.

Заедно със спортен клуб Gold Ice – Infinity сме подготвили безплатен урок, който е предназначен както за напълно начинаещи, така и за опитни участници, които искат да подобрят техниката си и да получат повече знания за фигурното пързаляне.

Водещи на събитието ще бъдат националните състезатели Пресияна Димитрова и Васил Димитров, които ще изиграят своята програма на леда, включваща изобилие от сложни пируети и скокове, а след това ще придружат желаещите в техните начални крачки на пързалката.

Урокът е предназначен за всички, навършили 7 години, като непълнолетните участници трябва да присъстват с придружител. Важно уточнение е, че за всеки желаещ е необходимо да се попълни отделна регистрационна форма, в която да бъде отбелязан номера на предпочитаните кънки. Разбира се, тези, които разполагат със собствени кънки, могат да вземат със себе си.

Очакваме всички желаещи да се попързаляме заедно на 22.02. (събота) и 23.02. (неделя) от 11:00 до 12:30 ч. в Зимния дворец на спорта в София.