Урок по карате и самозащита в Декатлон Витоша

Урок по карате и самозащита в Декатлон Витоша
01/10/2018 DecathlonBG

карате 1

Декатлон Витоша, 07.10., неделя, 13:30 ч. 

Карате е бойно изкуство, превърнало се в наши дни в красива, динамична и безопасна система за самоусъвършенстване.
Именно бойните изкуства могат да помогнат на децата да се научат на самодициплина, да изградят воля и характер, както и умения за общуване. Карате учи децата не само да се защитават, но и гради по-високо самочувствие и грижа за себе си. Напредвайки в карате децата стават по-самостоятелни, уверени и дисциплинирани.
Тренировките подобряват и укрепват здравето – умереното физическо натоварване укрепва имунната система на децата и ги калява. Водят до уравновесяване на психичното и емоционалното състояние на трениращите, развиват качества като смелост, решителност, устойчивост на вниманието и целеустременост. Тренировките водят до развитие на отлична координация, правилна стойка и атлетичност на децата.

Тази неделя, 07.10., Александър Глигоров ще проведе урок по карате и самозащита от 13:30 ч. Александър се занимава с карате вече 20 години и притежава черен колан. Възползвайте се от възможността да усвоите нови умения и се включете напълно безплатно в събитието, като се регистрирате по-долу. 

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Повече за инструктора:

Занимава се с карате от 7 годишна възраст и вече 20 години това е неговото призвание. Печелил е държавни първенства в “кумите” и “ката”, както и 2 години се е състезавал за националния отбор на Сърбия, участвал е в Европейски и Световни първенства в Унгария, Полша и др. страни.  Освен с карате, през години Александър се е занимавал с кик-бокс и тае-бо. Притежава черен колан по карате 1 дан – шотокан.
През годините е бил помощник инструктор и треньор по кик-бокс, тае-бо и карате за деца.
от 3 години живее в България, за да учи и завърши образованието си в СУ “Климент Охридски” като преподавател по физическо възпитание и спорт.