Катерене, карате и скейтборд академия в Декатлон!

Катерене, карате и скейтборд академия в Декатлон!
23/09/2015 DecathlonBG

Есента настъпва бавно, но сигурно, но ние не се страхуваме да я посрещнем с още спорт и забавления! Предстои ни уикенд, пълен с разнообразни събития, сред които катерене в Пловдив, карате и скейтборд академия в София. Подробностите можете да прочетете по-долу. 

Декатлон Пловдив, 26.09., събота, 11:00 – 17:30 – безплатно катерене

Plovdiv

Стената за катерене Funwall отново ще бъде на разположение за всички малчугани в Пловдив тази събота, 26.09. Заповядайте от 11:00 ч. през Декатлон Пловдив, бул. Освобождение 43А. На място ще има записване в деня на събитието с оглед на това да има ред и всеки желаещ да може да се включи. Очакваме Ви!

Декатлон Подуяне, 26.09., събота, 11:30 – 13:00 ч. – урок по карате-до

1V9Z9480

Тази събота в Декатлон Подуяне предстои урок по карате-до за малки и големи! Тренировката ще положи основите за всеки начинаещ в този спорт, за да може да запали интереса му да продължи да го практикува. Участието е както винаги напълно безплатно. Необходима е единствено предварителна регистрация.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

 

Декатлон Витоша, 26.09., събота, 11:00 – 13:00 ч. – скейтборд академия

DSCN4877

Скейтборд академията с Крис Драгошинов ще продължи и този уикенд с безплатно занимание за всички деца. Събитието ще бъде без предварителна регистрация и ще се проведе на игрището на Декатлон Витоша при хубаво време или вътре в магазина, ако вали. Ще осигурим оборудване и екипировка, като приветстваме и всички деца, които разполагат със собствена екипировка!